Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Sabaidee, zaczynam powracać do dawnych zainteresowań na które nie miałam czasu kiedyś i rozwijać nowe.

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, mi nie

ninja, Aha, co do szkoły, - powinno się ją skończyć bo raczej brak umiejętności pisania i czytania jest kłopotliwy, ale nie zmienię zdania co do tego że większość rzeczy uczonych w szkołach to bzdety które się do niczego nie przydadzą (wątpię czy w przyszłości przyda mi się budowa komórkowa pantofelka.)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

arhol, jak dla mnie to problemem nie jest to, że uczą w szkołach niepotrzebnych rzeczy.

Gorsze jest to, że w szkołach (i w dużej mierze na studiach też niestety) nie uczą tego, jak wykorzystać tą wiedzę, którą masz.

'Każdy z nas jest łodzią, w której może się z potopem mierzyć,

cało wyjść z burzowej chmury, musi tylko w to uwierzyć"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

arhol, zadaniem szkoły nie jest nauka życia, tylko wykształcenie Cię w kierunku ogólnym. Jeżeli chcesz wybrać zawód to po podstawowym wykształceniu ogólnym go sobie wybierasz. Jeśli nie chcesz się specjalizować w tym wieku to idziesz do liceum ogólnokształcącego o konkretnym rozszerzeniu, co nie znaczy, że innych rzeczy nie będziesz się uczyć, bo to wiedza ogólna. Nie wiem, czy to źle, czy dobrze, ale tak jest :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, Pożar :shock: fakt, dobrze, że nikt nie ucierpiał. Tyle się słyszy o pożarach, czadzie... trzeba uważać.

A co robisz na obiad? Ja mam rosołek ;)

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

idle, a no to cool. śpij smacznie.

-- 12 lut 2012, 14:39 --

kornelia_lilia, 10 osób trafiło do szpitala...to było w nocy jak wszyscy już spali i dym zdążył się dostać do mieszkań... w piwnicy z pieca do centralnego ogrzewania wypadł żar i drewno się zajęło...

Z jakimiś poważniejszymi obrażeniami? orientujesz się?

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie lubię niedziel. Czasem czas tak wolno leci, a potem się żałuje, że już po niedzieli. I gdzie tu logika :roll:

Nie wiem, jak Wy, ale mnie kawa w ogóle nie pobudza. Mogę pić przed snem i tak natychmiast zasnę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyle razy w domu mówiłam, żeby te czujki kupić i nic :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, przerażają mnie takie historie. Zawsze się mówi, że mnie to nie spotka, nie będzie dotyczyć, ale kto tam wie, co będzie w przyszłości:roll:

A u Ciebie też świeci słoneczko, jak u mnie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vett, mnie co raz częściej się zdarzają... to pewnie już starość :zonk:

Jak kucie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kornelia_lilia, jak zwykle, pierwsza część dnia to próba motywacji i przebicia się przez myśl 'i tak się nie nauczę'. Historię to lekko liznęłam, jedynie 1/5 przeczytałam i w ryk. Nic mnie tak nie demotywuje.

No ale przynajmniej z fizyką idzie lekko, wystarczy jeszcze powtórzyć przed snem i będzie dobrze...

1ktauj0

All my life I’ve been so lonely

All in the name of being holy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.