Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

slow motion, ja tak samo ;)

Bellatrix, to przynajmniej wszyscy możecie się dobrze poznać.

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, Chyba dziś nie wyjdę w ogóle z domu... jestem cała obolała :(

Bellatrix, rozumiem.... najtrudniej to się przełamać.

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A Ty, Jacku, awansowałeś na forum? :)

W jakim sensie?

Jak tam rodzinka?

przyszywana na dniach się powiększy, a córki zabiegane, ale czasem udaje nam się spotkać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Thazek, wciąż myślę o tym Paryżu. Ktoś pisał, że mnie zabierze, ale niestety to były puste słowa :(

-- 11 lut 2012, 11:00 --

Kiya, podoba mnie się Twoje trzeźwe spojrzenie na różne sprawy (to odnośnie wczorajszego PW)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kornelia_lilia, wiesz, zawsze łatwiej patrzeć trzeźwo, kiedy sytuacja dotyczy osób obok Ciebie... Na Twoim miejscu pewnie bym schowała się pod kołdrę i płakała, w międzyczasie wysyłając żałosne smsy... :roll:

No dobra, na pewno bym tak robiła, mam to już sprawdzone...

Wybieracie się do Paryża? Taki forumowy zlot? ;)

"Jestem toksycznym produktem odpadowym aktu stworzenia."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya, przyłącz się. Łukasz obawia się lotu, polecimy kiedyś za niego.

To pewnie dziś cały dzień masz z głowy skoro w robocie jesteś? A siostra też w galerii pracuje?

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.