Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aria, oby, oby :zonk: ... bo mnie ta bezczynność wykańcza psychicznie

Kiya, Kochana, co nowego?

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kornelia_lilia, nic nowego, poza tym, że kierowniczka ma coraz gorsze humory :roll: Wczoraj znowu uczepiła się mnie o laptopa, a nie noszę go do pracy od paru miesięcy :roll: I teraz się głowię skąd jej się to wzięło. I masa innych drobiazgów, jak to, że mamy przepisywać cały remanent, bo ma być podzielony na firmy - o czym nam nie powiedziała jak zaczynałyśmy przepisywać pierwszy raz, tylko jak skończyłyśmy :roll: Albo że wysyłamy jej maile bez wszystkich potrzebnych informacji, co jest nieprawdą i mam na to dowód w "skrzynce nadawczej" :roll: Jak ją widzę, to dosłownie cała się trzęsę...

"Jestem toksycznym produktem odpadowym aktu stworzenia."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya, hmm... może trudne dni ma ta kierowniczka. Z moich doświadczeń wynika, że w kontaktach z podwładnymi o wiele lepszy jest przełożony-facet aniżeli babka. Ile Ci zostało czasu w tej zajefajnej pracy?

idle, ;)

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To się nazywa syndrom Gada (ang. lizard syndrome). Nie szukaj na wiki, wymyśliłem to zaburzenie na poczekaniu. :P W każdym razie cierpi na to większość pracodawców.

There is no wonder drug, there are only lies...

escitalopram 30mg

pregabalina 600mg

bisoprolol 5mg

umeklidynium 55ug

wilanterol 22ug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya, o kurcze :roll: będzie dobrze... byle do lata, bo wtedy nalot turystów i chyba więcej rąk do pracy potrzebują u Was.

Mad_Scientist, mnie też się tak zdaje.

Aria, :uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Laima, miło się czyta, że u Ciebie w domu jest ok., ale z drugiej strony nie szkoda Ci trochę? :roll:

Czasem chciałabym zamieszkać sama,być 100% samodzielna,decydować o sobie,ale póki co wybieram dom,najbardziej ze względu na psiaki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sabaidee, nie uczę się.. w sumie.. Nie no. A tak serio to przed 12 zasiadłam do tych lekcji i o 2 się poddałam. OCzywiście zasnąc nie moglam do 4.. O niebogo. Idę sobie pooglądać serial. Wpadnę za pól godziny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.