Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

moze byc Caffellatte? zaraz bede robil, jestem spakowany, wykapany teraz tylko jeszcze zakupy/prezenty zrobic podjechac do firmy po MACa i w droge do domu :D

nastepny raz odezwe sie ze schwablandie (tak mysle :P )

"Swiata nie zmienimy ale mozemy zmienic sposob w jaki go widzimy i odbieramy"

Verena Terapeutka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

superpit99, miłej drogi (i bezpiecznej)

Korba, expresso? A może środek przeciwbólowy...

Drażliwość i samoistny wkurw minął. Tzn gdzieś tam się czai, ale zepchnęłam go daleko, daleko.

Hydroksyzyna pomogła...

Życie nie jest problemem do rozwiązania...

jest realnością, którą warto doświadczać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słuchajcie, czy ktoś może mi pomóc, bo nie ogarniam? Cchodzi mi o korzystanie z publicznej służby zdrowia. Która składka za to odpowiada - ubezpieczenie zdrowotne czy chorobowe? Odzwyczaiłam się trochę, bo firma męża opłaca mi Luxmed, jednak w pakiecie nie ma w Krakowie psychiatry ani terapeuty, do psychiatry chodzę prywatnie, ale 4x w miesiącu na terapię mnie nie stać, więc chciałabym skorzystać z NFZ. Jako przedsiębiorca płacę u. zdrowotne, chorobowego nie.

wild hearts can't be broken.

F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Laima, mimo wszystko fajnie masz. Jak ja tęsknię za szkołą, ludźmi, wkuwaniem... :why::roll:

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

samara22, hej. Teraz już lepiej, dzięki jednemu forumowiczowi, który od rana mnie rozśmiesza :D

Zakupy jakieś?

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.