Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

kornelia_lilia, nie znam się na niczym co dotyczy tzw. high life'u: kosmetykach, architekturze wnętrz, modzie, trendach. Jestem od 5 lat odcięty zupełnie od telewizji, a reklamy w Necie mam zablokowane. Od pół roku mam dopiero telefon komórkowy. To wszystko sprawia, że ja nawet nie wiem na czym się nie znam. Nie znam się na rozrywkach dla mas: serialach, literaturze SF i fantasy. O mechanice kwantowej też bym raczej nie pogadał. Ja prosty człowiek jestem, Paulino :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kornelia_lilia, a mnie buźka i figura,zwłaszcza na Twoim awatarze,jest piękna :105:

Sabaidee, hej

samara22, to kto postanowił za Ciebie?rodzina?

Dziękuję :*mam napisać do niedzieli

samara22, ta ekonomia to zaoczne,tak? pisałaś,chyba lżej-tak mi się wydaje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

samara22, mnie się ten pomysł ze zmianą szkoły nie bardzo podoba. Ale to w końcu ma się Tobie podobać, a nie mnie. Bo jednak przeniesienie się z dziennych na Uniwersytecie na zaoczne w prywatnej szkole to jakiś krok wstecz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że jednak Sabaidee ma rację... samara22, może tak po prostu trafiłaś, ale ogółem - różnica między szkołą prywatną a państwową w Polsce jest ogromna i każdy o tym wie, pracodawca też. Dlatego tym bardziej dziwię się Twoim rodzicom... Już zupełnie pomijając odebranie Tobie prawa głosu, bo to jest coś nie do pomyślenia. Z drugiej strony zasada jest prosta - "mieszkasz pod moim dachem, to działaj według moich zasad, jak coś się nie podoba - drzwi otwarte".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kornelia_lilia, branża inna, ale też handel (blah), ozdoby egzotyczne, kadzidełka, olejki, takie różności... Gdybym jeszcze miała jakieś szkolenie w tym temacie, a tak - klient się o coś pyta, a ja nic nie wiem :? Czy wolałabym tę dorywczą? Tak, gdyby płacili więcej (teraz jest 5zł/h) i nie planowali zamknąć sklepu, gdy tylko się da ;) Co do odwiedzenia Pomorza - zapraszam, jeżeli nie przeszkadzają Ci pociągi za oknem, to możesz kimnąć u mnie ;)

Transfuse, witaj ;) To już wieczór?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.