Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

samara22, a wiesz co ten avatar znaczy?

A wiem, dlaczego Tobie się podoba, bo ma trochę ognia :mrgreen:

I jeszcze biorę udział w jakiś konkursach. Kosmetyków nigdy za wiele.

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

samara22, może nie wnikajmy. Chłopaki wiedzą ;)

Czytałam, że nauczycielką chcesz zostać. Ale w podstawówce czy już takich starszych chcesz edukować?

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carmen1988, dominika92, hej :D

A jest takie przysłowie:

Swój swemu to i w piekle rad. Potrzebuję do krzyżówki, szukam w necie, ale nic nie znajduję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć dziewczynki, pije kawe , chłogno dizisaj , pd\szyszedł czas na polary , więc siedze w moim bordowyn polarku , jem krówki i pije kaw ;) ę , podkręciąłm ogrzewanie pierwszy raz w tym roku, co tam uwas pisac, u mnie tak sooooobie, szaro i buro....

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Laima,

ja miałm pare spraw do załatwienia więc byłam w miescie, zimno , nieprzyjemnie, najgorsza pora jeszcze nie zima a juz nie jesien , takie przedzimie szare i bure, dołujące do spania w sam raz

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie. Mam pytanie... Jeśli dwie osoby mówią sprzeczne rzeczy... tzn jedna zarzuca prześladowanie drugiej i na odwrót to komu mam wierzyć? Obie osoby się wypierają... W dodatku obrywa mi się, że prowokuję tą serię oszczerstw :(

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.