Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Cały dzień jedna wielka huśtawka nastrojów. Teraz troszkę się uspokoiło... Słucham sobie muzy i tradycyjnie też forumowy wieczór...

W środę nowa praca. Troszkę się stresuje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem Kasiu jem frytki i piję sok grejfrutowy

ja iwerze w przyjaźń damsko- meska tylko trzeba dojrzałosci do tego, mam paru kolegów szczególnie 2 starszych o pare lat o demie jeden 6 drugi 5 był czas ze jeden i drugi chcieli cos więcej ,, ale ja powiedzialam nie i sie kolegujemy do tej pory obu znam od podstawówki i nasze relacje są dobre, także to jest mozliwe ,a le trzeba byc rozwaznym w tym wszystkim i nie przekraczxac pewnych zasad, jesli ludzie sa bez zasad to nie jest mozliwa

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Alienated, A wiesz frytki sa the best, także mykaj do kuchni i wracaj

-- 14 lis 2011, 20:25 --

samara22,

niedługo cale forum porozstawia jeszcze hihi

Sabaidee,

Jacku teraz to trzeba bedzie na nia uważać ;)

-- 14 lis 2011, 20:27 --

samara22,

o jak miło śłonko,ze mnie zauwązyłaś Kasiu Michuj,

Michas , ale zawsze coś jednak...

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tahela, a u Ciebie odpukać wszystko w porządku w żołądkowych sprawach?

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kornelia_lilia,

Dzieki bogu dizisaj tak, ale wczoraj to wogóle hkais napad miałm nieciekawy taki stan zagrożenia mnie dopadł i odrazu żołądek i waksy z nim związane i taka otumianiona wczoraj byłam jak na bani ech a dzisiaj w porządku w porównaniu do wczorajszej nocy by rzec mozna

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tahela, a Ty pracujesz albo się uczysz? A te wszystkie 'akcje' to tylko albo aż z nerwów?

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko albo żz z nerwów , ma zły czas w tej chwili, bardzo zły, nigdy w zyiu tak źle nie było u mnie bo nerwy leki , natrectwa były , ale dawąłam rade , przyjmując to za dodatek ekstra do zycia a teraz pierwszy raz depra i mozna by rzec depra mnie na łopatki wyłozyła, straciłam sens zycia, walki, ale teraz jak jestem na lekach i tak jest duzo lepiej lipiec, sierpień to był koszmar, napisze Ci wiecej na PW, koniec końców była wizyta w sierpniu u psychitry i Arketi, w sumie to nawet zostałm umowiona nawizytę przez kogos bo sama to nie za bardzo byłam w stanie i nawet wyszła propozycja ,ze ktos mnie zawiezie ,ale odmówiłąm bo wiedzialm ,ze musze sama iśc i to załatwic chociaz było ciezko, teraz mam Arketiś SSRI i drugi antydepresant Miansegen czteropiescieniowy, który ma działanie nasenne rózwniez na spanie i razem jak je sobie biore to daje całkiem fajny efekt, zalecenie lekarza jest takie ze mam brac i lub więcej tabletek arketisu dziennie i od 1 do 3 m iansegenu na wieczor jak bede czuła potrzebe, takze fajnie mam to chyba ustawione ech

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michuj, detoks od czekolady ech, dla mnie nie do przejscia takie katusze Michas a ja mam polskie Michałki w domu , bardzo je lubie. Michałki sa fajne i sobie podjadam.

-- 14 lis 2011, 20:58 --

samara22,

No , ale diabełki czekaja w zanadrzu, co panii psor ;)

Alienated,

ech najlepiej jesc wszystko jak sie jest głodnyym i tyle zeby sie nie przejeść, wtedy dajemy organizmowi to czego potrzebuje i wtedy kiedy ma ochote czasem mało czasem duzo, tak jak trzxeba u mnie sie ta zasada sprawdza i basen od czasu do czasu i bieganie i spacery bo lubięchodzić

carmen1988,

Dawaj frytki a dietę odpuśc dziisaj hihi,]

Ja w podstawówce miałam dobra i mądra polonistke w liceum dwie i dwie to były porażkowo

wiola173,

hej Wioluś, co tam u Cię?

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tahela, Michałki :why: ani mi nie mów ;) Zabiłbym dla nich :( Chociaż Belgijskie czekolady są świetne i to nie sprzyja detoxowi ;)

samara22, mam nadzieję, że będziesz Panią pedagog z prawdziwego zdarzenia. Co by młodzi się nauczyli myśleć a nie klepać schematy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja iwerze w przyjaźń damsko- meska tylko trzeba dojrzałosci do tego, mam paru kolegów szczególnie 2 starszych o pare lat o demie jeden 6 drugi 5 był czas ze jeden i drugi chcieli cos więcej ,, ale ja powiedzialam nie i sie kolegujemy do tej pory obu znam od podstawówki i nasze relacje są dobre, także to jest mozliwe ,a le trzeba byc rozwaznym w tym wszystkim i nie przekraczxac pewnych zasad, jesli ludzie sa bez zasad to nie jest mozliwa

Z tego głodu (byłem wcześniej zaledwie o śniadaniu), nie doczytałem nawet Twojego wpisu do końca. Nie wiem, być może toczyła się na ten temat jakaś szersza dyskusja (nie sprawdzałem)... Ale generalnie zgadzam się z Tobą odnośnie tej kwestii. Powiedziałbym nawet, że w pewnym momencie staje się to jedynym o co można jeszcze zabiegać... A jeżeli chodzi o coś więcej... Zresztą, niektórzy z Was pewnie wiedzą...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tahela, Michałki :why: ani mi nie mów ;) Zabiłbym dla nich :( Chociaż Belgijskie czekolady są świetne i to nie sprzyja detoxowi ;)

heh to sa dobre cuksy . słodycz ,ze cho,cho tu w WAłbrzychu zaraz obok jest fabryka czekolady utrzymałą sie po upadku dawnego systemu , chhyba nawet jest dalej pąństwowa i9 robi świetne cukierki Śniezka się nazywa i robi orginalne michałki , nawet te z Wawela to podróby i sa wysmienite naprawdę,

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.