Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Ja też cze wszystkim, obudziłam się, ale bardzo chce mi się spać, więc może jeszcze zasnę,to spanie tez mnie wykończy.

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dariusz_wawa, ale ta Twoja dziunia ma kondycję :mrgreen:Michuj, ja muszę spadać, żeby zakuwać, ale od wtorku wszystko się zmieni :yeah:

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe Dariusz_Wawa no faktycznie ciężko ;) a do której godziny tak tyrać będziesz? Och ja na szczęście soboty tylko raz na 1,5 m-ca.... :)

Do 14 ale ja pracuję wyjątkow za 31października aby mieć 4 dni wolne.

Każda uratowana dusza jest powodem do wielkiej radości

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ślicznotka, witamy, humorek chyba dobry, co? ;);)

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kornelia_lilia, a co takiego zakuwasz?

w tej chwili prawo karne: kontratyp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kornelia_lilia, a co takiego zakuwasz?

w tej chwili prawo karne: kontratyp

:shock::shock::shock: Rozumiem żeby się uczyć budowy maszyny papierniczej okrągłositowej bo to proste jak budowa cepa :D

Edytowane przez Gość

Każda uratowana dusza jest powodem do wielkiej radości

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michuj, co to znaczy?

Ja z teorii i kazusy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

samara22, Hej, a ja zieloną herbatką na lepszą koncentrację ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

samara22, właśnie czytałam, co działo się wczoraj wieczorem, ale już lepiej, tak?

A nauka- jako tako :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.