Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Michuj, ty to stary (?) zboczeniec jestes....ale taka brutalna prawda...dobry sex nie jest zły...ale kiepski sex to totalna strata czasu :D

-- 29 cze 2011, 21:54 --

Hallo

Ma ktos tak z oczami - neon zapalony bo sie naczynia obkurczaja i krew nie dopływa i siatkówka niedotleniona?Na tle nerwowym ofkors....

...Wracam w siebie i znajduję świat!

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Johann Wolfgang von Goethe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

27 lat. Jeszcze jurny ogier jestem :mrgreen:

no faktycznie....na tej śwince pomykasz całkiem sprawnie :)

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Korba, e tam, chodż chodx, mnie znowu moje mysli naszły musze sie odstresowac jakos....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Thazek, dałam...nie poszło...pamietasz Króla z Małego Księcia....aby nie stracic autorytetu trzeba wydawac rozsądne rozkazy.... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Thazek, różne rzeczy dzis do mnie dotarły...przebiły sie przez pancerz mojego oszukiwania samej siebie .... i juz wiem....nie bedzie juz lepiej ... :( mimo to wciąż .... "lubię zapach jego klamstw" ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Thazek, Bo jestem .... pamiętasz...tej wersji sie trzymam z uporem szalenca... :(

alez ty masz pamięć...niebezpieczny jestes.... :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dune, Ja mam pamięć absolutną :mrgreen: wyćwiczoną ;)

w pracy muszę często wytężać umysł podczas różnych obliczeń i pisania programów. :twisted:

Masz iść na terapię i koniec. :comone:

Nerwico chcesz mnie znów dopaść?!?!To skoczę do apteki po stoperan bo Cię chyba POSRAŁO!

F41.0<--- Było minęło... F41.1<--- już prawie nie ma :DCHYBA ZDROWIEJĘ :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Thazek, tez mam pamięć absolutną....ale wybiórczo ;)

pójde, pojdę....nawet mi w głowie nie powstało zeby nie isć, chociaz zauwazyłam ze to tu modny wątek :twisted:

pójdę...ale jakos nie wierze w jej efekt...potrafię sie zmusic zeby pojsc ale nie zeby zmienic nastawienie...

a wiesz... z takim nastawieniem....to tak jakbym nie poszła :( ale pójde, ofkors

-- 30 cze 2011, 22:09 --

aha...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od 02.30 nie śpie a zachowuje sie jak nakrecony robot! Jak spożytkować taką energię? Podszyte wszsytko niepokojem i pustka kiedy faza mani sie skonczy zostanie mi.... :silence:

"Nieszczęsny! Tysiac gróźb mnie osaczyło,

Tysiąc trwóg każe drżeć, słabnąć, omdlewać.

Ja- pogrzebany jestem pod ziemia,

W grobowcu ciała".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.