Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

bretta, wiem o czym mówisz. Ja już bym chciala choćby teraz :twisted: Pomarzyć dobra rzecz :P

-- 26 cze 2011, 22:50 --

dune, jak człowiek nie może inaczej, to chociaż sobie pogada, pomarzy :D

"Zawsze kiedy robię plany na przyszłość, zaskakuje mnie teraźniejszość." Paulo Coelho

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj dziewczęta... aż mam ochotę na jakiś dobry odcinek:D

tez mam ochote na dobry odcinek ale biorę sertagen buuuu :why:

...Wracam w siebie i znajduję świat!

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Johann Wolfgang von Goethe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiola173, a ty nie badź taka mundra ;) ...rzuca mnie sie na co inne :( to co sie bede filmami nakręcać...poza tym nie mam kandydata :( do odcinka znaczy :)

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

helllo ,ja tu byłam ok 4 i nikogo nie było na forum

ja szykuję się na 11 mam rozmowe w sprawie pracy w Orange :o ,

-- 27 cze 2011, 07:26 --

aaa idę tez robić kawusię

ktoś pije ze mną :?::?::lol:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dziewczyny się z Wami napiję :D Można dołączyć ?? Do tego fajurek i git poranek .

"Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą, a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą."

"Panować nad sobą to największa władza" - Seneka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też nie piję kawy ;) chociaż czasem mam ochotę :P a papieros będzie dopiero po wizycie u dentysty do którego się wybieram na 11 :zonk::zonk::zonk::zonk::zonk::zonk:

Nerwico chcesz mnie znów dopaść?!?!To skoczę do apteki po stoperan bo Cię chyba POSRAŁO!

F41.0<--- Było minęło... F41.1<--- już prawie nie ma :DCHYBA ZDROWIEJĘ :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Thazek, też czasami miewam na nią ochotę, a papierosów nie palę:) Też by trzeba było zrobić przegląd zawartości gęby u dentysty, aż wstyd się przyznać ale już lata długie minęły od ostatniej wizyty. Ale uzębienie póki co pełne :D

"Zawsze kiedy robię plany na przyszłość, zaskakuje mnie teraźniejszość." Paulo Coelho

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bretta, ostatnie jej logowanie to 2.00 w nocy, na fejsie też jej nie widzę, miejmy nadzieję, że po prostu jeszcze sobie śpi.

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wróciłem od dentysty... nic nie bolało ale tak się stresowałem ,że zdrętwiały mi ręce i nogi i połowa twarzy he he

ale dałem radę ;)

Nerwico chcesz mnie znów dopaść?!?!To skoczę do apteki po stoperan bo Cię chyba POSRAŁO!

F41.0<--- Było minęło... F41.1<--- już prawie nie ma :DCHYBA ZDROWIEJĘ :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wróciłam od P ..... kolejny wkurwiony lekarz i strata czasu :(

Thazek, zapisałam sie na terapię :( inaczej nie chciała dac recept....fak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.