Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

white Lily, byłam na długim spacerze, nagrałam sobie robotę na ten tyg. i nic... Zmarzłam, czuję się jeszcze gorzej.

'Co za ponury absurd... Żeby o życiu decydować za młodu, kiedy jest się kretynem?'

Wellbutrin

Pregabalina

Symla

Fluanxol

Trittico XR

Zomiren XR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, A nie! Jedyne co sieje,to zmodyfikowanie ziarna z których wyrosną krwiożercze i inteligentne wielkie blendery,które będą szlachtować ludzi i robić z nich koktajl.

hania33, jak na dziś,owszem :pirate:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez sie dziwie watek ozył ? Moze to ta pogoda ktorej moge pomachac przez okno ...samotnosc zwykle dopada poniewaz nam czegos brakuje na szczescie mija .Dzis u mnie nawet ok sama sie dziwie nie pamiatam kiedy tu pisalam.

-- 03 lis 2014, 11:22 --

Masz modku polowe mojej dobrej energii Ci posylam moze wskrzesi w Tobie cos pozytywnego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie!

Jak żyjecie? Byłem dzisiaj w szkole, załatwiłem co miałem w planach. Teraz siedzę, przeglądam Allegro i forum. Jutro na szczęście wolne, ale w środę cały dzień zajęcia. Czekam na weekend. ;)

"Życie jest za krótkie, żeby się nad sobą użalać. Zajmij się życiem albo zajmij się umieraniem..."

Regina Brett, Bóg nigdy nie mruga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.