Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

ide czytac , tym razem Ursula de guin z biblioteki,trzeba byc wszechstronnym i czytac literature wszelaka, wschód skończony dzisiaj,

czym wiecej mysle o tym co robic tym mam gorszy najstrój, jutro walne jakiegos bzdurnego SMS a poźniej sie zobaczy , pozatym zabiegany dzień jutro bedzie chyba, poza tym jednym problemem, rano umowa dostarczenie, póxnije jedno spotkanie, późnej kolezanka, później nazwijmy to znajomy a później nie wiem juz sama co i jak i czy w ogóle chce

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tahela myśl tylko o tym że jutro nareszcie piątek :P

Świat to nie samo słońce i tęcze , to wredne i obrzydliwe miejsce , nie ważne jak bardzo jesteś twardy świat rzuci Ci sie na kolana i nie pozwoli powstać

, jeśli nie będziesz walczyć...

-Eric Thomas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arhol, ja sie najadłam, doczytałam książkę ... ino już nie zrobiłam notatek do końca ... dość na dziś 8)

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

.... Spełniania marzeń ciąg dalszy ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie się pozbyłam swojego stacjonarnego komuptera i aż mi jakoś tak smutno z tego powodu. :cry:

Laptoki mniej prądu żrą a i bardziej poręczne :D

Niech weteran spoczywa w pokoju :D

Bry again

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o szatanie...zołza gary umyła,żaboid zachowuje się jak pies,polska reprezentacja gra...koniec świata bliski ._.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.