Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

mangiferaindica, no wez nie marudz :)

antyczna zołzo,zauważyłem, iż przy tobie nie da się malkontencić,co jest równoznaczne z tym,że nie odzyskam korony króla marud,co znaczy zaś,że twój rasizm jest równie wielki w stosunku do marud,co mój szowinizm (oczywiście gdybym był szowinistą - nie jestem)

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arhol, ależ zołza jest po prostu szczęśliwa, wiesz to taki pradawny antyczny, wręcz mitologiczny stan afektywny i umysłowy, gdzie wszystko jest kolorowe i wszystko jest arcy, niedostępny zwykłym śmiertelnikom :bezradny:

Aranjani, a do tego mnie zołza pochwaliła 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arhol, mój drogi Kestrelku masz racje... przy mnie ciezko marudzic bo od razu jest zyebka ;)

a co do szowinizmu... to przeca sie zgadzam... nic w Tobie nie ma :hide::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siemanko :papa:

zespół natręctw; paroksetyna 60 mg, doraźnie diazepam 5 mg, fajki i kawa ogromne ilości

ściany mają uszy, ludzie to pluskwy, wiem to, część z nich jest jak szczury, co robią szczury - węszą, szklanka przy uchu życie na podsłuchu, i nawet nie wiesz kiedy już ziomek leżysz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.