Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Śmiercionauta, yo tawariszu

Ja w końcu odpoczywam. Miałam niezły zapierdziel w szkole w ten weekend...

Dobrze,dobrze....znormalizuje się i wreszcie będę jedynym pretendentem do tronu młodzieży emeryckiej

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, To proste,wyobraź sobie że jesteś blaszakiem,żywym blaszakiem,(pełna zbroja płytowa,120 kg żywej wagi,2,10 wzrostu) teraz wbijasz do tawerny,wbijasz z impetem wypierdalając stalowym trepem drzwi,drzwi zaś swoją prędkością zmiatają 2 opryszków z mordami brzydkimi jak noc w transylwańskiej dupie albo horrorze z lat '80.

Następnie rozsiadasz się przy stoliku, z impetem kładąc nogi na stół (łamiąc go przy okazji),czekając na barmana,tracisz cierpliwość,dajesz mu w ryj i po prostu zabierasz to na co masz ochotę.

Dokładnie tak samo wbijasz się w gadke.

-- 11 maja 2014, 20:34 --

MamSwojePoglady, tylko stos.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezuu ... ja się dziś jakoś wbić w rozmowę nie mogę ... :roll:8)

No siema co slychac, jakie plany na wieczor, jakie plany na jutro, czy wiesiu pojdzie dzisiaj na parking, czy davin jest juz w koszuli nocnej, dlaczego kestrel je mieso, czemu ma padac caly tydzien, jak samopoczucie, co dzisiaj robilas, co zjadlas na obiad, dlaczego tak malo, wszystko ok?

:pirate::pirate::pirate::pirate::pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, DwaGuziki, marudzicie :mrgreen:

Czasem trzeba :D :D

-- 11 maja 2014, 20:39 --

czemu ma padac caly tydzien

jak ma padać cały tydzień :shock::shock:

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

.... Spełniania marzeń ciąg dalszy ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.