Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

a co mi powiesz na temamt mdm i ajukosy (nie wiem jak to sie poprawnie pisze) mi pare madrych osob mowilo ze po tym mi sie poleszy :)

A to są jakieś empatogeny/serotoninowe wypierdalacze pokroju MDMA, czy tam benzofuranów (6-APB, 5-APB) ? Nie próbowałem, ale z tego co słyszałem/czytałem, przy dłuższym stosowaniu nieźle ryją banię - depresje, psychozy ... itd. :P

a co powiesz o citalu i tej kuracji tomakina ????

Z "leków psychotropowych" raczej dość mało substancji przerobiłem (fluoksetyna, sertralina, wenflaksyna, moklobemid, selegilina ...), więc zbytnio się nie wypowiem. Tych co nowszych antydepresantów nawet nie próbowałem - zawiodłem się na psychiatrii i ch*j :P Zresztą jakoś nie słyszałem hurraoptymistycznych opinii odnośnie ich cudownych potencjałów farmakologicznych :P Także ten, "sam sobie specjalistą" itd. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nihil6, wypierdalacze pokroju MDMA dobry tekst :) , co do citala mam jeszcze 2 pudla potem bede dumal, a kuracja tomakina to jakis cudak z forum od wegetarian co wymyslil ze trzeba brac magnez,wapn,cynk,potas ,kwasy omega, witaminy b i duzo jeszcze innych supli i podobno to skutkuje wlasnie sie nad tym wacham tylko pewno trzeba by bylo 300-500 zl na miesiac na te suplowanie sie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hobbyturysta, magnez i potas to Asparginian Extra - ok. 5 zł za 60 (?) tabletek. Wapń uzupełniaj z kilku łyżeczek maku. Ogólnie w maku jest multum zbawiennych, dobrze przyswajalnych minerałów - wapńć, magnez, potas, żelazo ... itd. Witaminy B ogarniesz z pożywienia - mięsa i choćby gotowanych na pół miękko/pół twardo jajek kurzych - białko, aminokwasy: tyrozyna, tryptofan, witaminy, minerały, wartościowe tłuszcze. Witaminy C i E (podstawowe antyoksydanty) ogarnij sobie z apteki (20 tabsów 1000mg C - 8zł, 20 tabsów witaminy E 100 mg w kapsułkach żelowych - 5 zł). No i kwasy Omega - ryby, tuńczyki wpierdalaj i będzie OK ;)

Grunt to odpowiednia dieta :D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nihil6, jestes geniuszem :) a cos jeszcze co bys polecil do kupienia w aptece tesco czy na allegro ????

skoro masz taka wiedze stosujesz ta dietke to czemu narzekasz ze nie ma sensu i poprawy sorki jak za hamskie pytanko :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hobbyturysta, Z regularnym stosowaniem to różnie bywa ;) No i dieta to nie wszystko - wiesz, pomóc, pomoże, ale i tak czy siak determinizmu neurobiologicznego nie oszukasz :P Widzisz, ja jestem spierdolony na płaszczyźnie psycho-somatyczno-neurologicznej i konstruktowo-osobowowej "odrobinkę" bardziej niż średnia tego forum statystycznie przewiduje ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nihil6, nie poddawaj sie masz mega wiedze powinienes to jakos wykorzystywac :) najlepiej $$$$$$ namierzyłem tego tomakin-a na forum tu tez pisal ale jakos za wybranca i mentora go nie uznali :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.