Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, Taa,haupa odpicowana,odremontowana i zaś rozyebana,wtedy inna śpiewka bydzie

http://www.sfora.pl/swiat/Zrobil-to-jedna-kula-Snajper-zabil-szesciu-talibow-a66217 multi kill lolz.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, Rzadko kiedy to biorę,nie mam problemów ze snem,brałem tylko wtedy gdy szedłem do dentysty (odruch wymiotny).

Tego typu kwestie też najlepiej z lekarzem załatwiać,na forum każdy pisze,ale różnie reaguje organizm,na taki czy inny lek,to człek,to inaczej

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Okręty lubią lądować tam gdzie chcą ^_-.

-- 01 kwi 2014, 20:06 --

wieslawpas, Zobojętnienie,czasem zaśnięcie,zależnie ile trwała wizyta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Dyskutuj z okrętem.

O ile można dyskutować z 650-tonową,płonącą,nawiedzoną bryłą stali ^_-.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie , rano wstaje , wychodzę z psem , a tu zimno jak w dupie u Eskimosa :roll:

siedziałam 20 minut w gorącej wodzie z pianą i nic nie pomogło , herbata też nie , wódy nie próbuje ..

aż mnie podwozie boli od tego siedzenia , oby mi macica nie wyleciała :lol:

jeba@#$#@$% menstruacja

162 cm ironii i cynizmu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.