Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

kobiety_nie_puszczaja_bakow_xd_2013-12-14_14-19-59_middle.jpg

Lepiej tego nie dało się ująć , w dodatku z damskich tyłków wylatują same przyjemne aromaty :mrgreen:

no weźcie Panowie , kawałek nogi byście wrzucili , albo biceps czy coś , bo nudyści świeca pustkami , tylko cycki moje , i tyłek Kalebx3 :cry:

162 cm ironii i cynizmu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, To skomplikowana procedura,zdobycie odpowiednio mocnego,tytanowego pręta z co najmiej potrójnym rozgałęzieniem,nabicia na to sztandaru właściwego,3 czaszek heretyków,kolców itd...D:

-- 01 kwi 2014, 16:00 --

no weźcie Panowie , kawałek nogi byście wrzucili

Prosz cie bardzo

kurczak_miodowo_cytrynowy_krzywo.jpg

-- 01 kwi 2014, 16:01 --

Lepiej tego nie dało się ująć , w dodatku z damskich tyłków wylatują same przyjemne aromaty :mrgreen:

Ja wiem że to od każdego śmierdzi,ale jak czasem wejdę do sroca roboczego,a któraś z funfeli była wcześniej,to łohohoho,zapach fijołków to,to nie jest.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne,

Miałam na myśli swoje części ciała , żywe , męskie , ludzkie , homo sapiens :hide:

634412367686809378.jpg

Aranjani, Zapewne wtedy,gdy azbestowy kot zamarznie w piekle.

no wybacz z mojego tyłka wylatuje tęcza , fiołki i jednorożce :lol:

Wierzę na słowo,choć to trochę dupna obietnica ^_-

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, Twój post był ostatni,zaś system forum dołącza kolejny post,pod stary post,nie zaś jeden pod drugim.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W końcu i ten przybytek zostanie pusty...cóż czyli marzą ci sie kolaboracje w świecie realsów...

No cóż,będziemy tu czekać zatem D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.