Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Kestrel, oj no nie tnij się, kto będzie nas tu pilnował i mnie do garów zaganiał <3 :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, no dobra,w drodze kompromisu zamieszam bigos łokciem i go poparzę,ale gar bigosu mój,z łapami wara D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Variable, mleko spożywam w ilościach małych , do owsianki albo do białka :>

z tą sraczką to nie tak często , raz na ruski rok

-- 25 mar 2014, 21:26 --

Ogólnie mleko dorosłemu człowiekowi nie jest do niczego potrzebne , jest wręcz szkodliwe , mam na myśli same mleko prosto z kartonu , butelki czy cycka krowy , czy też z cycka kobiety ;)

162 cm ironii i cynizmu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, caly gar bigosu zjesz :D ale masz spust :D

a mleko tylko w kawie 8)

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć. Ja dzisiaj mam zepsuty dzień, bo czytałem artykuł o niepełnosprawnych z racji ostatnich manifestów i zdołowały mnie komentarze pod spodem. Dla wielu ludzi jestem kulą u nogi, żyję na ich kosz i lepiej żeby mnie nie było.

Odnośnie mleka, lubię kakao oraz przekąskę z Biedronki: Mleczny Start.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, a co sobie załować, wlasnie zjadlam tosty i hmmm zjadlabym jeszcze :mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, hej! no teraz popijam z wielkiego kubala bo filizanka to za malo :D

A Tobie jak sie zyje?

-- 25 mar 2014, 22:26 --

Kestrel, łokciowy bigos, kiedyś była chyba jeszcze wersja z kolanowym :mrgreen:

[videoyoutube=xv65EjwCte0][/videoyoutube]

leze :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.