Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Kestrel, przyszłam ponołlajfować a Ty tak do koleżanki spamerki po fachu :evil:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, co sobie posprzatam to za chwile balagan, okruszki i inne badziewia. Juz nie wspomne o resztkach jedzenia w zlewie w kuchni bo to mnie juz do szalu doprowadza :twisted:

-- 25 mar 2014, 19:34 --

na_leśnik, mimo wszystko nie :nono::D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Variable, Dobra , to ja mam siostrę i siostrzenice (4 lata) , pierdolnik jest przez cały czas , a ja (pedantka) sprzątam codziennie (odkurzanie + kurze , podłogi , łazienka kibel) w dodatku żadnej wdzięczności :)

-- 25 mar 2014, 18:36 --

[videoyoutube=OBgYKAIVev0][/videoyoutube] kobiety ! połykacie :> ?

162 cm ironii i cynizmu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, No dobra,będę tym razem pobłażliwy ^_-.

zresztą,ciesz się że cie ten od kanapek nie ściga :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, o dzięki Ci łaskawco :uklon::mrgreen: mam nakupowane gotowych kanapek z carrefoura :D tym razem jestem przygotowana :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Leony,wczoraj dopadł mnie czarny przy bramie wyjazdowej,w drodze do pracy, potem z pracy,leony...wszędzie leony :hide:

wasza wina.

Co do czarów,wiedziałem że ten spell shield zadziała D:

Snejana, sprytnie,jeszcze powiedz mi że zmywarke masz ^_-

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.