Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

helol folks :P

OFICJALnIE pisze ze odpuszczam zaczepianie trumny wydawala mi sie fajna z charakteru to ja zaczepialem i robilem jajca ale to co ona pisze to skandal !!!!

po pierwsze jesli ktos uwaza spawaczy za kiepski hip hop to przepraszam ale nie mamy o czym rozmawiac a po drugie

hobbyturysta, nie jadam pizzy :bezradny: trzeba trzymać linie , wybacz ale nie zmieniłam zdania , nadal nie masz szans , więc sobie znajdź inną ofiarę :bezradny:

a kto ja jestem jakis seryjny morderca ze sobie ciebie wybralem na ofiare :P

nadal nie masz szans o zgrozo a co ja cie o reke prosilem czy co :P

nieladnie trumienka :why: zglaszam swoja rezygnacje z posady dyrektora twojego fanlkubu :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wczoraj grałem chwile w gre...Wargame European Escalation- prosta zasada rozgrywki oparta głównie na poznaniu jednostek i ich zastosowania ale wcześniejsza produkcja ich - R.U.S.E. mimo równej prostoty mnie przykuła na ponad sto godzin multi i wymaksowanie poziomu do dośw do 100 8)

a za tą WEE dałem z 8 zł na alledrogo prawie rok temu

-- 25 mar 2014, 15:25 --

z buką to grałbym o zwierza, niech zazna prawdziwego bólu przegranej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buka, jutro jade do wawki do swojej pseudo przyjaciolki za 150 blach za godzine psychoterapeutki :P mam nadzieje ze znowu nie zaspie skoro teraz sfochany jestem na sit trumne to moze uda mi sie spokojnie zasnac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.