Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

hobbyturysta, No to najpewniej musiałem nabyć ową umiejętność jako ten przypadkowy bonus do wręcz chorobliwie poszerzonej perspektywy, tendencji do rozkmin na tle egzystencjalno-filozoficznym, ćpuńsko-nihilistycznego usposobienia, a przede wszystkim licznych "rozkurwów" psycho-somatyczno-neurologicznych :D

Btw. Heh, tyle wygrać ... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nihil6, uuuuuuu jaki skromniutki ,ty ciagle o tym cpaniu wspominasz jak ja o uchlewaniu sie do nieprzytomności

wychodzi ze to sa prawdziwe powody do dumy :)

gdzie sa jakies nowe lasencje bo nam obrot i norma spada !!!!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, hi

Nihil6, oj ja chyba na nia nie bede czekal zwlaszcza po tym co zes w nocy nawypisywal na nia mistrzu PUA

-- 24 mar 2014, 08:36 --

no rozmulcie sie i pisac szrajben bitte

78051-cocaine-so-much-cocaine.jpg

-- 24 mar 2014, 08:50 --

nie-spac-zwiedzac-zap-erdalac-pl-ffffff

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, 5mg diazepamu + 12mg bromazepamu i "przechuj-kozak mode on" :D Ale nie bój nic ;) Dobry chill za jakiś czas pewnie mi zejdzie :P Zresztą jam ostatnimi czasy mentalnie raczej z tych pizdostrzałów :D Wiesz,"kozak w necie, pizda w świecie" itd. :D

Edit: Nie no, zgrywam się, kurwiąc nawet z samego siebie :D Heh, odrobina autoironii zawsze na propsie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hobbyturysta masz taki wpierdol kolego , że Ci nogi tyłkiem wyjdą .. Przeczytałam wszystko co żeś napisał i doszłam do wniosku , że masz nierówno pod sufitem ,oraz , że nie masz w sercu Boga. Jedynie co Ci pomoże to modlitwy do Bozi .. oraz to , że czas zacząć się leczyć na chujja , bo na głowie już za późno ... ;) ( oczywiście nie bierz niczego poważnie , bo mam dystans do siebie i się nie gniewam , uśmiałam się , że aż się zakrztusiłam , ale i tak nie masz u mnie szans ) ;*

Edit wyciskam 16 kg , na 18 jeszcze nie bardzo ...

dzień bobry ... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.