Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

No ja pier... dlaczego muszą mnie spotykać same porażki i niepowodzenia? Miałem dostać awans w pracy i wyrwać się z fizycznego zapierdolu do biura ale oczywiście nic z tego nie wyszło. Lepszą posadę dostał gość z gorszym wykształceniem ode mnie, tylko dlatego, że kopie piłkę z brygadzistą. Od 3 lat staram się o ten pieprzony awans ale jak zwykle gówno z tego wychodzi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, to zależy też jakie. Ale niestety jest różnica w smaku, stężeniu, składzie ilościowym między tymi tanimi herbatami za złotówkę, a tymi po sześć. Testowałam masę różnych smakowych i te droższe (nie z najwyższej półki) wypadają najlepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, jaka pokaźna biblioteczka książek. :D

Mi rodzice wpoili szacunek dla tekstu pisanego, to coś jak chłopi szanowali chleb i nie wyrzucali nawet jak było za dużo.

Mi się książki już nie mieszczą, a kupowałem trochę w antykwariatach, bo wiele starszych wydań jest równie wartościowych, a ludzie nawet wyrzucają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, jaka pokaźna biblioteczka książek. :D

Mi rodzice wpoili szacunek dla tekstu pisanego, to coś jak chłopi szanowali chleb i nie wyrzucali nawet jak było za dużo.

Mi się książki już nie mieszczą, a kupowałem trochę w antykwariatach, bo wiele starszych wydań jest równie wartościowych, a ludzie nawet wyrzucają.

To naszego szanownego Pana Moderatora, dalej kolekcjonuje tylko teraz związane z farmacją :smile:

Ja jako jego wybranka też z tego korzystam, ale wpierw muszę podanie napisać :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, Tak po prostu mam się z tym pogodzić?

Swoją drogą ja znowu pewno wypię herbatę z prądem... Tyle tylko, że bez herbaty...

głosowałam na CIebie!

Rebelia fakt! pięknie pachnie imbirowa. Ja najbardziej lubię z pigwą, ananasem, maliną, żurawiną ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JJ_Papa, okej. Ale usiłowałem pomóc. Ja się nie zapiszę, bo dla mnie już za późno. Ale miałem działacza w rodzinie i żałuję że ten ruch osłabł aktualnie w Polsce, bo w sumie dla młodych to fajna alternatywa. Sam chciałem działać, ale byli kiepscy drużynowi w moim mieście i słabo prowadzili, tak żeby tylko odhaczyć do zwierzchników.

Mam pytanie, zna ktoś adres do jakiejś dobrej strony z dyktandami polskimi? Podszkoliłbym trochę język. Miałem kiedyś taki program, ale to było dawno temu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.