Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

comatom, zamiany/sprzedaż,nazywaj to jak chcesz,jeśli paragrafy tak mówią,to trza przestrzegać.

Mnie to osobiście dupka,co kto robi,dla mojej przyjemności mogą być nawet zjazdy i wspólne wpierdalanie benzo popijanego ruskim bimbrem,ale to na PW między userami D:

Bo jakby komuś co się stało i pałecjanty wyczają w internetach,to nam się będą do dupy dobierać (adminom)

MamSwojePoglady, Nawet tego nie mogę mieć własnego :C ?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

comatom, Rób co chcesz,tylko masz to tak robić,by nie było to widoczne na publicznych tematach, o to mi tylko chodzi :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ta, kluczowy element ostatnich dni, moda na sukces przy tym wysiadła, dosłownie, a widziałam kilka odcinków (!!!) za dzieciaka u babci.

Kestrel, Ty to w ogóle taki mroczny chłopak jesteś. Powiedz jeszcze, że srasz nietoperzami to spokojnie dobierzemy Ci partnerkę :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rebelia, Prędzej żywym ogniem hejtu.

Kibel jest niczym piec hutniczy,tylko włożyć stal i kuć żelazo póki gorące !

MamSwojePoglady, But..but...

Trying+to+decide+if+that+s+a+guy+or+a+girl+_de56e753ef1e239c9997009baea41ba7.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już tam królowo chuci cichosza,bo zaraz rozdmuchamy tu twoje polowanie na pewnego prokrastynacyjnego króla chuci z Wroca D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, jezu, to możemy sobie porobić z podrobów z twojej dupy jakieś gadżety z bractwa rycerskiego? AWSOME, podaj adres, nacieram

Polowanie na jakiegoś fagasa z wroca? Jeszcze lepiej, musimy zatem przygotować akcesoria do obrony i szturmu, Kestrel zacznij już srać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, jezu, to możemy sobie porobić z podrobów z twojej dupy jakieś gadżety z bractwa rycerskiego? AWSOME, podaj adres, nacieram

Polowanie na jakiegoś fagasa z wroca? Jeszcze lepiej, musimy zatem przygotować akcesoria do obrony i szturmu, Kestrel zacznij już srać

Kutfa umarłam :great:

Wellbutrin XR 150 mg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rebelia, Wadowice->Dankowice->Bielsko->Kęty,moja bytność oscyluje w tych miastach,płonące piekielnym ogniem kible...to już pozostawiam zmysłowi detektywa.

W nocy jest łatwiej,bo powstaje ta brązowo-ognista łuna.

kupmitrumne, jedź tam i go zrejpuj .

D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rebelia, Proszę ja Ciebie , ja już prawie ostygłam od tego czekania , spięty chłopak jak plandeka na żuku może dlatego :bezradny:

-- 05 mar 2014, 18:30 --

MalaMi1001, biorę 8) jak nie będzie chciał wpuścić to wejdę oknem , albo powiem , że kominiarz :mhm:

162 cm ironii i cynizmu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.