Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

jak jeden brat

A to nie było tak że jak jeden monsz z browarem i pilotem od TV drący się do owego odbiornika "jak k*rwa gracie?!" "PODEJ DO NIEGO" "NOSZ JAPIERD*LE"

itd?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zajebiście jest mieć życiowego pecha. :105: Kvrwa, czuje się związku z tym spełniony. :great:

to ja się dołączę , mnie od wczoraj jak jeden brat nawiedzają telefonicznie byli faceci :lol:

To chyb dobre, pamiętają o Tobie. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, możliwe , nie wiem :)

murphy, zamienię się z wielka chęcią

nie rozumiem , co byłemu facetowi przychodzi do głowy , żeby napisać byłej dziewczynie wiadomość ..? Po coś jest tym byłym chyba ..

-- 04 mar 2014, 19:33 --

Messiah, nie , nie przyjaźnie się z byłymi , nie obchodzą mnie , po coś sie z nimi zrywa ;)

162 cm ironii i cynizmu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co byłemu facetowi przychodzi do głowy , żeby napisać byłej dziewczynie wiadomość ..? Po coś jest tym byłym chyba ..

Moje podania mówią,że na jakieś 95% wysyłając takie pw w myślach pojawia się zdanie

"a może bedo jakie sexy?"

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, w skrajności w skrajność? :>

Jeżeli człowiek nie rozchodzi się w kłótni, to chyba z szacunku dla drugiej osoby nic w tym złego, aby trzymać się przy "dzień dobry". Co do reszty to qed.

Jeżeli masz wątpliwości – mów prawdę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mnie kapitan planeta, iron man jest akurat genialny :D (mam na mysli tego z żelazkiem)

-- 04 mar 2014, 21:11 --

a tu macie naprawdę fajne

[videoyoutube=zyOV8uVCg-M][/videoyoutube]

[videoyoutube=akNJ6S2UqsE][/videoyoutube]

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

murphy, Nie zdziwiłabym się gdybym z byłym facetem otrzymywała jakiś kontakt , ale jeżeli po 7 miesiącach ciszy odzywa się do mnie to trochę jest to podejrzane ;) , nie utrzymuje bliższych relacji z byłymi chłopakami , bo po coś się nasze drogi rozeszły ..

Kestrel, od razu ścinać , lepiej poddać torturze , depilacji gorącym woskiem :mrgreen:

162 cm ironii i cynizmu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, Strach się bać ciebie,teraz lepiej będę uważał z moimi podśmiechujkami z chuci :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.