Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Śmiercionauta, witajcie tawariszu,jak nastroje D:

MamSwojePoglady, życia,emocji i rozkmin za dużo,choć paradoksalnie nic sie nie dzieje.

Internetowej nigdy za mało.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, w bazie operacyjnej i twierdzy zwanej hałsem D:

-- 05 mar 2014, 16:01 --

Śmiercionauta, to dobrze ,trza sie przygotować D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, zamczyskiem w którym gdy odpowiedni zgnije,zdekapituje sie w jakiś widowiskowy sposób D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, Tylko zgromadź 3.9 tony materiałów wybuchowych i dostawczaków,bo cię zgarną jak Brum bruma.

nie ufaj 4 tonom i tirom :C

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie to szczęście, że mnie by się nie chciało przeprowadzać aż takich wygibasów, żeby coś puścić z dymem. Są łatwiejsze sposoby, come on.

Poza tym w sumie to nawet i tego mi się teraz nie chce. Rano pisałam o zagładzie świata, ale sorry, ODECHCIAŁO MI SIĘ

damn you, deprecho :<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.