Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie niby po staremu, jeśli chodzi o psychikę. Ale mniej siedzę przy komputerze. Kwejka i Demotywatory znam prawie na pamięć, więc trzeba było szukać jakiś nowych wrażeń.

Wziąłem się za domowe gospodarowanie. Kolejnym krokiem będzie podszkolenie się w gotowaniu, znajomość podstawowej wiedzy medycznej oraz obycie w domowych środkach czyszczących, higienicznych i lekarstwach. Mam dużo pomysłów. Potem poogarniam bardziej męską dziedzinę jak majsterkowanie i techniczne zdolności przydatne w domu. Psychologiczny motyw jest taki, żeby poznać świat poza komputerem oraz mieć lepszą wizję jutra dzięki praktycznym zdolnościom. Mam 24, a często się pytam mamy albo taty, czas się usamodzielnić.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, plus dla Ciebie ziom,że nie zacząłeś narzekać "że wszyscy Cię ignorują"tylko podbiłeś posta.Dobrze świadczy o Tobie:)

You have to die a few times

before you can really

live.

Von all den Dingen, die ich verloren habe, vermisse ich meinen Verstand am meisten

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Absinthe, taka specyfika forum, że jest setki użytkowników. Trudno być w centrum. Przyzwyczaiłem się do tego. Na zlocie też tak było, że chwilę ktoś przejął inicjatywę, a potem od razu ktoś zmienił temat.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć :D

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do pracy rodacy! a nie siedzieć o nieludzkich porach na internetach! :D

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, wypiłam swoją kawę i nadal chce mi się spać :pirate: a u Ciebie jak?

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, no to Ty też musisz się o to postarać ;)

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, ogarnęłam się, wyglądam już jak człowiek to teraz się tylko spakować :hide::D

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.