Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Kestrel, U mnie na szczęście dobrze, trochę przez ten weekend poimprezowałam i od zmęczenia i alkoholu czuję się trochę gorzej, ale się nie martwię bo wiem czym to spowodowane jest :) A co u Ciebie ??

No właśnie już od dłuższego czasu myślę, żeby postarać się wstąpić do policji, ale czy to, że leczę się psychiatrycznie nie dyskwalifikuje mnie ? Ciekawi mnie to... Bo właśnie jeżeli ktoś nie ma, aż tak zrytego beretu to uważam, że do testów da się tak przygotować, żeby nie dać nic po sobie poznać :P

To nic! To nic! To nic!

Dopóki sil,

Jednak iść! Przecież iść!

Będę iść!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saska, "Irena" Kalicińska i Grabowska ale bardzo polecam też http://lubimyczytac.pl/ksiazka/191327/zanim-sie-pojawiles :105:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saska, Co do policji - próbować dostać się możesz,nie wyczytałem że leczenie wyklucza,ale czy testy przejdziesz to 2 sprawa.

Co do mnie - OK,w sobotę poza domem,wczoraj i dziś w domu,całkiem przyjemny weekend ; )

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, No wiem właśnie :) Po co się chwalić :P

Kestrel, Wiem o tym :) Ale taki problem ma każdy ;] Czy to z jakimś zaburzeniem czy też zupełnie zdrowy człek. A próbować właśnie zawsze można. Poza tym dostępne są materiały i porady, więc chyba nie może być tak ciężko. Na prawdę coraz bardziej napalam się na ten pomysł :P

To nic! To nic! To nic!

Dopóki sil,

Jednak iść! Przecież iść!

Będę iść!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, Dopadło cię to co czasem może być przekleństwem - Ciągła obserwacja,inwigilacja prze kobietę all day,all night

file_196843_0_5-funny-videos-starring-overly-attached-gf-header.jpg

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lucyferyno, [videoyoutube=w7k0TtaGPME][/videoyoutube]

Mosz,sieka zawsze dobra.

Nie,to nie wersety koranu,tylko copyright YT :<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, no na pewno, więc Kestrel, liczę na Ciebie :mrgreen:

-- 11 lis 2013, 18:13 --

Tę reklamę kojarzę, że leciała zawsze w środku odcinka ao no exorcist:

[videoyoutube=cpnoYEMMYdk][/videoyoutube]

Dobra, kończę, dzięki Kestrel za pomysł :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lucyferyno, Aż tak mi słodzić nie musisz.

Co do ao no exorcist,ta seria jest dobrym przykładem jak z*ebać anime z potencjałem :roll:

Do pojawienia się Amaimona - walki z nim Rin'a anime było dobre,potem poszło na łeb na szyje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, w porządku, ale humor mi zaplusował z tej japońskiej głupoty xD

Hmm no tak średnio się je oglądało, ja najbardziej jestem zawiedziona tym, że nie dokończyli Pandory, tylko przerwali w głupim momencie, a szkoda, bo polubiłam tego psychopatę z poczuciem humoru, który lubił cukierki ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Asuu, Anime poleciało po bandzie,bo chyba studio pokłóciło się z mangaką i stracili prawa do ekranizacji mangi,dali własny szitowaty scenariusz i tak to się skończyło :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.