Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

No z dwojga, to chyba lepiej odstawiać takie produkty dla zdrowszego życia (długofalowo), niż z myślą o zrzucaniu kilogramów. Odchudzanie to miły efekt uboczny zdrowszego żarcia ;) Wczoraj zjadłam słodkości z lukrem i myślałam, że mi zęby wypadną (za słodkie). Najlepsze jest to, że uwielbiam piec ciasta i różne wynalazki, ale sama rzadko kiedy pożeram swoje dzieła, wolę naszprycować tym znajomych i domownika :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasiątko, i są zbiory?

ja umowiona jestem do kina z kolezanka ale ona telefonu nie odbiera i nie wiem seans na 16

-- 06 paź 2013, 12:08 --

hejka wszystkim wogóle jak niedziela? odpoczywacie?

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja już dawno w kinie nie byłam, a chętnie bym poszła :105:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, na ckliwy film, okazja bez facetow to na komedie romantyczna http://kino.trojmiasto.pl/Czas-na-milosc-f4183.html?date[]=2013-10-06&cn=2413 ale teraz nie wiem co z nią

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, mi to zalatuje "Zaklętymi w czasie" również z Rachel McAdams, ale od czasu do czasu można obejrzeć takie filmy, a że do kina zwykle chodzę z facetem to na to się nie zgodzi :mrgreen:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.