Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Ramanujan, a dziękuje, też mi się mój awek podoba :mrgreen:

Davin, siemka. też masz nowego awka nie? jak tam u Ciebie? ;)

Saraid, czym się zajmujesz? :)

Ostatecznie wszyscy mamy do opowiedzenia tylko jedną historię - ,,X,, na naszej mapie.

,,X,, oznacza nie miejsce, gdzie zaczyna się życie, lecz gdzie zaczyna się ono liczyć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

socorro, ten avek duzo lepszy od poprzedniego ;)

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ;)

Jak piszcie o temperaturze to jak też lubię ciepło i mógłbym mieszkać w Hiszpanii, bardzo mi by to odpowiadało a przynajmniej żeby w zimie nie trzeba było palić w piecu ;)

Ostatnio oglądam wyścig dookoła Hiszpanii i zakochałem się w tym kraju, choć nigdy tam nie byłem. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eurydyka1, dziękuję, ale dziewczyn na rynku wrocławskich jest wystarczająca ilość. Nadmiar też nie jest dobry. :mrgreen: Co do lekarza to zmieniłem wobec niego plany i zamierzam spokojnie z nim porozmawiać odnośnie mojego leczenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ramanujan, urodziny masz? wszystkiego najprzyjemniejszego i najsłodszego z tej okazji :smile:

khaleesi, bardzo dziękuję. też uważam, że ten jest taki bardziej mój ;) jak się czujesz?

LATEK1962, też mogłabym mieszkać w jakimś cieplejszym klimacie :105:

Edytowane przez Gość

Ostatecznie wszyscy mamy do opowiedzenia tylko jedną historię - ,,X,, na naszej mapie.

,,X,, oznacza nie miejsce, gdzie zaczyna się życie, lecz gdzie zaczyna się ono liczyć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ramanujan, o to dobrze, że mu dajesz szansę :great: może się wszystko ułoży..

nie mówcie nawet o temperaturze, u mnie zaczyna się kilkumiesięczny okres zamarzniętych dłoni i stóp, chodzenia w podwójnych swetrach (już w takim stroju siedzę przed komputerem) i wełnianych skarpetach, jeea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ramanujan, eee 28 lat to jeszcze nie aż tak dużo :D młoda krew jeszcze :P

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.