Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, a ja tylko ze szkołą, za moich czasów nie trzeba było matmy zdawać, więc nie zdawałam:) Mi i tak jedyna umiejętność z matmy jaka jest potrzebna to przeliczanie ile coś kosztuje za kg, lub ile kosztuje np 30dag szynki jak mam cenę podaną za 1kg:) No i dodawanie cen, żeby wiedzieć czy mi starczy na zakupy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kafka nie teraz

łeee

ja miałam tylko w liceum i w podstawówce, gimnazjum mnie na szczescie ominęło ;)

ja miałam wszędzie, ale najgorzej było w liceum mimo wszystko, ale była to głównie wina mojej nauczycielki-opiekunki, która podważała mój autorytet przy uczniach, a potem w opinii mi napisała że jestem zbyt autorytarna! :D chyba chciała żebym na piwko poszła z uczniami młodszymi ode mnie o 2 lata

-- 02 sie 2013, 19:44 --

davin, hej!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, probowalem raz kupic perle (jeszcze nie mialem dowodu, ale 18 lat mialem :P ) i chcialem sie posluzyc legitymacja. Nie sprzedali mi xd

takie nutki do browarka wskazane :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem zły, bo jacyś debile się nabijali między sobą, że jest ciepło a ja chodzę w kurtce. Czasami wierzę, że tu może być dobrze, ale momentami na prawdę zaczynam gardzić tym światem. To śmieszne, że tyle energii życiowej marnuję na obronę przed takimi atakami. Gdybym słuchał tych wszystkich ludzi pijących pod sklepem i szydzących ze wszystkiego co się rusza już dawno bym się zabił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin20.04, Sommersby to soczek :D

-- 02 sie 2013, 21:39 --

slow motion, ja sie tego nie tykam.

Boze, czemu jak wypije to mam wielka potrzebe, by pogadac z j akas dziewczyna? XD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.