Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

wykończony, trochę brakuje może. Ale nie chcę się pakować w te wszystkie gierki i wojenki. Zostawiam to wszelkiej maści kozakom pragnącym dominować nad drugim człowiekiem. Odszedłem z wyścigu szczurów i stoję trochę na uboczu. Póki co mnie nie pobito.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Całe życie nie da się unikać konfliktów

Któregoś dnia człowiek będzie musiał "zbrudzić sobie ręce" niekoniecznie dosłownie.

Można nie lubić przemocy,gardzić nią,ale też nie można się wyprzeć,czasem i siły trzeba użyć by się obronić,postawić na swoim...

Tak mi się wydaje,że tak jest świat skonstruowany - czasem trzeba właśnie siłą coś udowodnić.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kerstel na wuszu albo krav magę muszę się zapisać :bezradny:

albo pozwolenie na broń

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykończony, Czy my,zaburzeńcy jesteśmy odpowiednimi kandydatami do posiadania klam?

Zresztą,i tak czarnoprochowce są równie dostępne jak chleb,łatwo kupisz

A km,czy wuszu (wut is this?) popieram jak najbardziej :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wuszu to odmiana kung fu Jet Lee to od małego trenował

widziałeś z nim filmy? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja siedze w domu, czekam na chlopaka, wczoraj bylam na basenie i spalilam skore na czerwono, teraz mam dreszcze i chyba sobie zwymiotuje :(

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snooki, przetrwać kolejny dzień w pracy nie pokazując, że nie jestem w stanie nic robić. A poza tym znaleźć jakiegoś lekarza co by mi chociaż powiedział co mi jest...

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema ludzie. Tak sie dzis rozciagnalem, ze az mnie biodro boli xd. Poza tym dziwnie sie cwiczy z samego rana jak dzien przed pilo sie whisky. Nie to, ze kac, ale jakos cialo odmawia, mimo, ze czlowiek wyspany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.