Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

siostrawiatru, a jak Ty wyprowadzasz kota, na smyczy czy nie wypuszczasz go z domu?

Na smyczy bo nie mam sumienia jej cały czas w chałupie trzymać :? Jak mieszkałam w kamienicy w rynku to wychodziłam z nią nawet bez smyczy. Trzymała się mnie i jak chciałam iść do domu to za mną szła, ale teraz mieszkam w bloku i dużo zwierząt tam lata. Boję się o nią bo już 10 lat jest ze mną i "ratuje" mnie w trudnych chwilach..

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, oj no bo my super dziołchy jesteśmy :mrgreen:

siostrawiatru, bo nikt jak nasze sierściuczy nie potrafi nas wspomóc w ciężkich chwilach.

No dokładnie..

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi indeks z ostatniej szkoły ukradli na bazarku :shock: Jak pech to pech. :?

-- 11 cze 2013, 21:29 --

Kestrel, Pan da trzy BOSKIE :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I za plecami :D w przypadku kiedy zechce mu się pomacać, albo jeżeli nie będzie chciał wstawić 3 :D

Jezu, mam uczulenie na takich facetów :? Pomacać? :shock: Że swoje studentki? I to ma rzutować na ocenę :shock: ?

Śmieć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I za plecami :D w przypadku kiedy zechce mu się pomacać, albo jeżeli nie będzie chciał wstawić 3 :D

Jezu, mam uczulenie na takich facetów :? Pomacać? :shock: Że swoje studentki? I to ma rzutować na ocenę :shock: ?

Śmieć.

Nie, to nie rzutuje na ocenę. On po prostu w trakcie zajęć lubi dotykać studentów, po plecach, szyi, rękach... Dlatego wszyscy nazywają go "macacz" :P Nieprzyjemne uczucie... Ale mam nadzieję, że już go więcej nie zobaczę :P:D

To nic! To nic! To nic!

Dopóki sil,

Jednak iść! Przecież iść!

Będę iść!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saska, macacz, haha leże :lol: pewnie brak biedaczkowi kogoś bliskiego i chociaż na studentach korzysta :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.