Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Lilith, Być może to też trochę przez leki,które osłabiły tą sinusoidę nastroju dając obojętność w to miejsce

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie też, miałam spędzić niedzielę z moim lubym ale przepadł :?

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, Gdzież to się podział, i nie jest tam gdzie powinien być,czyli przy przyszłej małżonce :mrgreen: ?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, mieliśmy jechać do decathlonu po matę, mój brat się zabrał, później jeszcze chciał kilka rzeczy sprawdzić w pobliskich marketach i zleciały nam dwie godziny. Ja się przy okazji zrobiłam głodna, więc się wyżywałam na wszystkich dookoła :roll:

w końcu wróciliśmy, zjedliśmy kolacje, ale jest już za późno żeby sobie poćwiczyć czy nawet pójść na spacer, spędzić wieczór we dwoje, bo oni sobie poleźli na boisko, a ja tu mam ochotę na małe co nie co, a go KU**A NIE MA!!! AAAAAAAA :evil:

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, a no tak, na zachodzie najdłużej się utrzymuje :D

hej a wiecie, że jak kupujecie w sklepie jakiegoś browara, to to nie jest piwo tylko woda o smaku piwa z alkoholem? :shock:

nie mają nawet chmielu :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam ambicję zadbać o brzuszek :105:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, dobry? Możliwe. Film w takim hmm amerykańskim stylu, ale to wychodzi mu na dobre, bo zrealizowany z rozmachem, bez kompleksów. Przedstawienie problemów możliwe, że przerysowane, ale dotyka spraw dziejących się gdzieś obok, niedaleko, a nie przypominam sobie filmów o polskich nastolatkach zrealizowanych w nieodległej przeszłości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.