Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

siostrawiatru, na motorze nigdy nie jezdzilam... ale już sie nie mogę doczekać :mrgreen:

To najwyższy czas spróbować :mrgreen:

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, :mrgreen: bardzo bym chciała... mój facet choruje od dłuższego czasu na motor... może kiedyś ;)

na razie rower i samochód musi mi wystarczec...

i powiem Ci ze troszke bym sie chyba bala... chociaz jak ostatnio obok mojego domu przejezdzalo chyba z 600 motorów (otwarcie sezonu w Krakowie) to az normalnie mialam ochote zostawic w pizdu te kwiatki ktore sadzilam i wskoczyc na jakis motor i jechac z nimi... niesamowite to bylo... taka jednosc :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

idę poczytać do wyrka, miłego wieczoru wszystkim! :mrgreen:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chociaz jak ostatnio obok mojego domu przejezdzalo chyba z 600 motorów (otwarcie sezonu w Krakowie) to az normalnie mialam ochote zostawic w pizdu te kwiatki ktore sadzilam i wskoczyc na jakis motor i jechac z nimi... niesamowite to bylo... taka jednosc :D

:great: no proszę :mrgreen: Masz zadatki na jedną z nas :mrgreen: Już w Tobie widzę żyłkę motocyklistki Kochana :yeah:

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, a gdzie Ci sie to wyswietla ? :shock:

Kroki do wolności :? Nie mogę wejść w najświeższy temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, ok, nie marudzę, tylko się dziwię, bo wczoraj na przykład był mega zastój, no ale dobrze, że ruszyło. :mrgreen:

siostrawiatru, witam witam :] dzisiaj pół dnia porządkowałem katalogi na komputerze i zamiatałem ciżbę. :)

a Ty widzę nową wiatrówkę w awek sobie wstawiłaś :great: letnia odmiana.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.