Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, Pluszakowy też jest taki przerażający... :P ?

O tak przy okazji wydał się kolejny powód do czego wam są faceci potrzebni :lol::mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezu, to jest przerażający temat. Rozważam czmychnięcie stąd :-| Nawet nie chcę myśleć , że coś tak obrzydliwego łazi mi po ścianie. To jest k... straszne.

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru Ty też krzywdzisz biedne zwierzątka z wentylatorów? :(

Nie, ja spierdalam najdalej jak się da.

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ze jestem w stanie takiego delikwenta zabic... ale najpierw 10 minut sie do tego zbieram

Ja nie jestem w stanie zabić żadnego owada, rozgnieciony owad wygląda obrzydliwie. U mnie w domu owady zabija matka albo ojciec.

Było u Was dzisiaj w końcu ciepło? U mnie już od kilku dni upały :D

U mnie wczoraj się ociepliło i to gwałtownie jak w górach. Rano pogoda była na zasuniętą kurtkę, a po południu na cienką koszulę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, bo Kestrel, dzisiaj zapraszal na impreze tylko moja strzała stoi zepsuta i nie moglam jechac... moze Twoja jest na chodzie to go nawiedzimy? :yeah::yeah::yeah::yeah:

No wiesz.. mnie nie zapraszał więc się wpychać nie będę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, wbijaj też :P

Aranjani, Nieno to wiesz,trzeba czasem te pozory,aure tajemnicy utrzymać :P

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, dobra to dawaj adres. Przyjadę moim Słoneczkiem :mrgreen: Lubisz wiatr we włosach?

-- 08 cze 2013, 22:03 --

Ufffffffffff Jesteście kochani moi Drodzy.

ja też? :lol:

Teeeż :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.