Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

no to teraz mnie znowu wszystko swedzi :roll:

ech... juz lepszy byl chyba ten kleszcz co mi sie wbil ...pierwszy raz od 30 lat :roll:

Może skończmy już rozmawiać o TYCH paskudach. Proszę Was..

-- 08 cze 2013, 21:37 --

Lilith, hej :D

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie przed wejsciem do domu koczuje taki wielki pajak... a chyba ma z 1,5 metra, czarny z krotkimi nogami... a zawsze cham jest wtedy kiedy ja sama wchodze. Jak wchodze ze swoim mezczyzna to sie chowa skubaniec... ma takie okropne oczy :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie przed wejsciem do domu koczuje taki wielki pajak... a chyba ma z 1,5 metra, czarny z krotkimi nogami... a zawsze cham jest wtedy kiedy ja sama wchodze. Jak wchodze ze swoim mezczyzna to sie chowa skubaniec... ma takie okropne oczy :roll:

U mnie sk... le włażą przez kratki wentylacyjne :? To jest OBRZYDLIWE!! Już wolę węże.

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, yy połtóra metra...? Też bym się przeraził na widok czegoć co jest rozmiarów lwa czy co.... :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykończony, całkiem fajny ;) W jakich rejonach występuje? Ma silny jad?

Cześc Wszystkim ;)

chroniony rzadki w Polsce

Aranjani wisi u ciebie to zostaw biedactwo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poem, to ja Cie zatrudnie :)

siostrawiatru, kochana ja juz wole wszystko inne... byleby nie pajaki. Chociaz juz na tyle zdołałam opanowac fobie ze jestem w stanie takiego delikwenta zabic... ale najpierw 10 minut sie do tego zbieram

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, :D

Kestrel, no mowie Ci :mrgreen:

wykończony, niech se wisi tam gdzie go nie widze :roll:

siostrawiatru, :great:

-- 08 cze 2013, 21:44 --

Lilith, upał... z grzmotami ale nie w całym Krakowie padało

wykończony, obrona własna :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poem, to ja Cie zatrudnie :)

siostrawiatru, kochana ja juz wole wszystko inne... byleby nie pajaki. Chociaz juz na tyle zdołałam opanowac fobie ze jestem w stanie takiego delikwenta zabic... ale najpierw 10 minut sie do tego zbieram

K.... ja nie mam siły na to. Paraliżuje mnie normalnie. :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani jak cię szczypawica upitoli to dopiero będzie albo komar a one je zjadają :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nienawidzę robaków i wszelkich pająków :hide:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.