Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

zmienny, no 7/7 niestety. Cały przyszły tydzień robota. Tylko jeden dzień wolny. Wykończą mnie normalnie. :? Do tego smutki mnie dopadają :(

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, no się nie dziwię, jak nie ma tej równowagi, między wypoczynkiem, rozrywką i pracą to źle działa. pamiętam jak nocki robiłem to też tak miałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, nocki to najgorsze co może być. Ja miesiąc wytrzymałam robiąc na nocki :?

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, yo

nie każ mi dla przeciwwagi ustawiać putina na avatar.

albo...

siostrawiatru, Nie,to praca tego człowieka

http://wolfroad.deviantart.com/

dokładnie to

http://wolfroad.deviantart.com/art/Northern-lights-279160490?q=gallery%3Awolfroad%2F25710981&qo=47

Edytowane przez Gość

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, cześć, i jakie ha ? :mrgreen:

Tomcio Nerwica, Kestrel, a Wy się za polityke bierzecie? :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.