Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

mnie się ostatnio w pracy zdarzyło zdrzemnąć :roll::mhm:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Życie jest za krótkie na drzemki!

Właśnie dokonujemy klasycznego smalltalks, serio?:D A tak całkiem poważnie, życie jest za krótkie, żeby funkcjonować jak zombie, co mi się zdarza. A 6-7, to idealne rozwiązanie, dla mnie też działa:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wysłowiona, Też prawda, po 3h snu ja ledwo co żyje,podziwiam i dziwie się ludziom którzy chorują na bezsenność,ja po 45h na nogach (i więcej,lub mniej) byłbym nie do użytku :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, przykre to słyszeć,to nie średniowiecze,niech każdy decyduje za siebie..

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, ogarnij ich motywację. Bez sensu jest akceptować ich działania, bo oczywiście Ty masz kontrolę nad swoim życiem, ale spróbuj wyłapać motywy. Po co to robią?

A z bezsennościa, tragedia. Jak miałam problem ze spaniem samej w domu, to naprawdę zdarzało mi się płakać, bo byłam jednocześnie tak wykończona i niezdolna do zaśnięcia przez lęk. Coś strasznego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wysłowiona, Nie zdarzało mi się raczej,ale to musi być okropne.

Pare razy tylko po 3h spałem,na następny dzień zombie,daremna rzecz ;<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć! :D

freya, znam ten problem, na szczęście moja mama rozumie moje decyzje, a ojciec znowu się obraził :roll:

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, w końcu długi weekend, zaraz też wybywam z domu :D

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, a ilu znasz ludzi którzy są zawsze zdecydowani i wiedzą czego chcą ;?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak się nie da :bezradny:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, ale nie wszyscy zapewne.

Zresztą pomyśl,ja jestem na etapie samorozwoju (edukacyjnego,karierowego)...żadnym,0 null,pustka,i tylko średnie wyksz. Ty jesteś znacznie dalej,też mnie dręczy nieraz co ja bede w życiu robił,niewspomne o nieudolności,nieskłonności do poświęceń.

Jesteś zdolna i inteligentna,poradzisz sobie,ale nie załamuj się brakiem zdecydowania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

też tak miałam, wiele razy zmieniałam zdanie, później znowu nie wychodziło, teraz jestem na nijakim poziomie, a od jesieni mam nadzieję, że wszystko się zmieni :D może też potrzebujecie czasu i nabrania dystansu do siebie, trochę pewności siebie?

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, do usług ;),jeśli to pomaga to sie ciesze : )

Calineczka1990, to też prawda,jedak nieraz człowiek narzuca sobie wewnętrzną presje i czasem nie daje rade jej sprostać..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, świetny awatar!

Potrzebuję spokoju, którego ciągle mi brakuje.

'Co za ponury absurd... Żeby o życiu decydować za młodu, kiedy jest się kretynem?'

Wellbutrin

Pregabalina

Symla

Fluanxol

Trittico XR

Zomiren XR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, nie masz możliwości sie gdzieś wybrać,wyrwać? Choć na tydzień?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.