Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Bry.

5 godzin udawania snu,byle uniknąć kolaboracji i gadki z rodzinką (w zasadzie 1 człowiekiem).

Misja wykonana :lol:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

skonczyłam prawie sprzątać... za godzinę trzeba na busa do Krakowa iść, rany jak mi sie nie chce, totalny marazm mnie złapał :(

-- 20 kwi 2013, 12:10 --

Kestrel, witam pana podczaszego :mrgreen: ładnie to tak gościa na dworze nie powitać? :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, zajęcia ;<?

Czy coś do załatwienia?

A co mi po gościu,co mi od gnojów nazdaje :lol: ,niech mnie owy waćpan w dupe pocałuje :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, wiesz gdyby to były zajęcia lub załatwienia to moja niechęć była chociaż troche zrozumiala.. z koleżanką sie umówiłam, a wolałabym z łóżka niewychodzić :angel:

a to masz waszmość rację, na cóż komu towarzystwo takiego impertynenta :mrgreen:

-- 20 kwi 2013, 12:22 --

virgo21, cześć, różowy potworku :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, hello

Snejana, A,widzisz,takie minusy życia towarzyskiego :lol::mrgreen: .

A z towarzystwem racja,wyznaje zasadę,że jeśli ktoś na mnie pluje,to ja na niego sram i tyle :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, :mrgreen:

haha... kiedys moja przyjaciółka też tak to odczytała i zapytała się po co ja chodzę z burakami na spacer :P i od tej pory zawsze jak z nimi wychodze mówie że idę z burakami :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.