Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

cześć, cześć! wszędzie taka pochmurna pogoda?

MamSwojePoglady ja dzisiaj wstałam 2h po zaplanowanej pobudce i już czuję ból głowy, jaki będzie mnie męczył.

Za to wymyślam grę realizowaną w życiu, na punkty. Z zadaniami w robienie czegoś fajnego. Myślicie, że jakbym to dobrze opracowała, to by tutaj chwyciło? Teoretycznie robię dla koleżanki, ale z kimś musi grać^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie Snejana, czemu siedzisz w oknie?:D

MamSwojePoglady, to jest właśnie najgorsze. Jak już straciłam te dwie godziny, to mogłabym przynajmniej na tym skorzystać, a tu wszystko się sypie^^ Jeszcze mi się ósemka wybija, chyba będę musiała się nauczyć brać leki przeciwbólowe...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, las i koty goniące ptaki :mrgreen: no z tymi łóżkami to my jesteśmy normalnie w toksyczynch związkach :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wysłowiona, a bo widok ładny i słońce przyświeca czasem :mrgreen: może Cię głowa boli, bo za długo spałaś... ja tak czesto mam :D

-- 14 kwi 2013, 10:43 --

Saraid, to dobrze masz :D ja bym chciała wrócić do czasów, gdy automatycznie budziłam się o 7 albo nawet wcześniej, i robie postępy :yeah::mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja się czuję jakby ktoś mi łopatą przywalił, ale to znak, że wiosna zagościła na dobre :D

cześć wszystkim! :D

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakiś czas temu jacyś ludzie śpiewający na ulicy obudzili mnie o 3. Efeketem tego była potężna derealizacja i cały dzień senny:D głupie to było, zdecydowanie. A o której chodzisz spać? Znam osoby, które spały na bifazie, 4,5h w nocy i 1,5 lub 3 w dzień. Czasami to bardzo dobre wyjście ;)

luk_dig kompilacja urocza. Ja jadę dwie godziny na tym

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale ja dzisiaj jestem leniwa :D

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.