Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

wysłowiona, :lol: padłam ,dziwna to ja w ogóle jestem wynika z paru czynników

na które nie mam wpływu i tyle ale się przyzwyczaiłam już, Calineczka1990, odpoczywaj póki mozesz ,a ja wrociłam z wycieczki rowerowej było cudnie ta pogoda,aż chce się zyć i towarzystwo super :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, witaj. ja sie staram jakos wkupie trzymac :) a u Ciebie co slychac?

Saraid, widzialam sie wczesniej z kumplem doslownie na chwile, bo wiem, ze nie wytrzymalabym sama, bylam o krok od ataku paniki. powiedzialam to mojemu, jak sie juz odezwal ale nie moze tego zrozumiec :( On widzi to tak, ze ledwo wyjechal a ja z innymi sie umawiam. i to mnie najbardziej boli. rodzina w PL a znajomych jak na lekarstwo tutaj...

I am just makin' up for what I never had

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, kolorowych snow.

Lilith a planujesz cos? bo ja to bym sie najchetniej zakopala pod koldra i wyla. nawet jesc mi sie nie chce. ale ostro ogladam kabarety heeh macie jakies ulubione?

zmienny, tez slyszalam, ze dosc dobry ale ja np. nie moglabym ogladac, bo sie boje latac :P

I am just makin' up for what I never had

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, dlaczego nie poszukasz sobie jakiegoś zajęcia? Na pewno by się coś znalazło czym mógłby się zająć i się nie nudzić

prawda to, w sumie chętnie bym poćwiczył i by z 2 godziny zleciały, ale najedzony jestem więc będę musiał odpuścić dzisiaj, jakoś kompletnie mi z głowy wyleciało że dzisiaj jeszcze nie ćwiczyłem

wiesz jak to jest z nudzeniem się, tak naprawdę nudzimy się nie jak nie mamy pomysłu co robić, tylko jak jakaś niemoc ogarnia i się na nic kompletnie nie ma ochoty...

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.