Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, ja też nie ale czasem to mus skoro nie puchnie nasmaruj ją czymś i leż z noga na lampie :P

tylko nie spadnij z drabiny...

-- 03 kwi 2013, 13:54 --

wykończony, cześć! I myśl o maturze, a nie o głupotach.... :mrgreen:

-- 03 kwi 2013, 13:55 --

fozzie, a ja tak zawsze się....rozmarzam, jak sama w domu jestem

Paroxinor 20mg - od 27.10.2012r. i nadal :/

Tranxene 10mg-doraźnie - nie pamiętam, kiedy:))

Życie, to nie je bajka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omeeena, nie mam drabiny na szczęście więc to mi nie grozi :mrgreen:

Kestrel, w moim przypadku muszę się starać uważać, bo samo uważanie jak widzać mi nie wystarcza ;)

-- 03 kwi 2013, 15:01 --

omeeena, nie mam drabiny na szczęście więc to mi nie grozi :mrgreen:

Kestrel, w moim przypadku muszę się starać uważać, bo samo uważanie jak widać mi nie wystarcza ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bianka78, Taak,taak :mrgreen: Dobra ja tu chcę widzieć ogień,by lufa tego zafajdanego ckmu aż się topiła :mrgreen:

No jeszcze to zdjęcie post wyżej i mam takie skojarzenia :twisted::lol::bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bianka78, Taak,taak :mrgreen: Dobra ja tu chcę widzieć ogień,by lufa tego zafajdanego ckmu aż się topiła :mrgreen:

No jeszcze to zdjęcie post wyżej i mam takie skojarzenia :twisted::lol::bezradny:

i-see-what-u-did-there.png

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Usiadłam wczoraj do Teda. Ale już po 20 min musiałam się przykuć do łóżka, żeby nie zwiać i wytrzymałam zaledwie godzinę. Dłużej już nawet moja córka nie chciałam patrzeć :(

Paroxinor 20mg - od 27.10.2012r. i nadal :/

Tranxene 10mg-doraźnie - nie pamiętam, kiedy:))

Życie, to nie je bajka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Choć jak myślę trening na szaleńca który podejmie się każdej misji raczej jest trudniejszy od matury,a na pewno siedzenie gdzieś w klasztorze na zadupiu i tam trenowanie po 15h dziennie jest bardziej wymagające niźli nauka do matury :lol:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.