Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, jaki cwany :P spoko jakoś se poradze bez sznurówek, najwyżej będę człapać :P ale ja nie jestem lwica, ja jestem jak leniwiec :mrgreen: na spacer nie idę, bo jak ja będę w tym jednym bucie przed wilkami spierdzielać? :hide::mrgreen:

omeeena, no wszystko się kiedyś nudzi

luk_dig, mądrze powiedziane :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

, jak mój nauczyciel od matematyki zapraszał nas do rozwiązywania banalnych zadań przy tablicy, to cała klasa dostawała 1.

u mnie tak samo , ale ja byłem rekordzistą , bo miałem na koniec semestru 11 pał ( o oceny chodzi , tylko bez tekstów typu " miałeś 11 pał ? prawie jak grecki bóg ) :D ale na szczęście nauczyłem się dobrze liczyć pieniądze :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, kiedyś jedna taka małolata mnie zwyzywała jak jej nie chciałam fajką poczęstować :shock:

fozzie, dobry wieczór, co tam dobrego słychać? :)

Kestrel, może są jeszcze wyjątki i dobre, niezepsute sztuki?

-- 02 kwi 2013, 19:37 --

carlosbueno, haha, a co powiesz jeśli niektóre gimnazjalistki wyglądają na starsze ode mnie? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

, jak mój nauczyciel od matematyki zapraszał nas do rozwiązywania banalnych zadań przy tablicy, to cała klasa dostawała 1.

u mnie tak samo , ale ja byłem rekordzistą , bo miałem na koniec semestru 11 pał ( o oceny chodzi , tylko bez tekstów typu " miałeś 11 pał ? prawie jak grecki bóg ) :D ale na szczęście nauczyłem się dobrze liczyć pieniądze :P

Tak się to kończy jak się siostrze daje zadania do odrabiania zamiast robić samemu :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.