Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, mój kot (prawdziwy i żywy) z godzinę się w niego wpatrywał :lol:

:P

jeszcze łapą monitor by pacnął i co wtedy :twisted::lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykończony, no przecież przez okno go widzi :D

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nube, bażanty też często widzę :D pod moim dachem mieszkają jeszcze dwie rodziny pustułek, a także wiewiórki, zrobi się cieplej to jeże wyjdą i kiedyś lisy jeszcze były, nie licząc bardziej pospolitych zwierzaków :D

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, ale na krótki okres czasu :nono:aż dobiję do swoich 50 kg

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nube, wiejskie safari :P

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, zawsze możesz dorzucić coś do mojego wyżywienia, a następnie do szafy :pirate:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, :yeah:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bianka78, To tylko handel przemianą materii :P

Z tego co wiadomo Calineczka1990, jest już damą serca innego człowieka :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, to nie mięso kosztuje tylko brat za dużo je :P Ale te spacery to nie jest taka fajna rzecz, bo potem mnie wilki pogoniły :zonk:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ile bym nie kupiła zawsze będzie mało, worek bez dna :P te wilki to haracz zbierały chyba im telewizor oddam, bo nie mam pieniędzy wszystko poszło na jedzenie :P:mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, ja tak jem ze strachu :zonk: ciągle się obawiam czy siostra za chwilę nie przyjdzie z wałkiem bo ma zły humor :P telewizora im nie oddamy , ale jedną pandę ( może nawet dwie ) można im oddać :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, to brat sobie musi znaleść tańszy sposob na zabijanie strachu, może sprzątanie? :mrgreen: a co im po pandzie, one lige mistrzów chcą oglądać :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, próbowałem , ale wtedy tylko rośnie strach , że coś stłukę przez przypadek :P to można je do nas zaprosić na ligę mistrzów , bo gdzie telewizor podłączą w lesie ? do drzewa ? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.