Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, Saraid, mi zawsze kłody pod nogi :why::D

fozzie, cześć :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, nie mit na mnie zawsze działa :P pozytywnie oczywiście ile ja tam chodzę raz w miesiącu?więc :bezradny:luk_dig, tak pieknie sypie własnie susze myśli bo mi zmokły :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, taa tylko dożywocia,strach będzie oskarżonym być :hide:

Snejana, , taa a potem budzenie sie w palenisku :D

Aranjani, że też przegapiłem twoje marudzenie na pogode,godne każdego wirtuoza, :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, albo na drzewie :P

Tomcio Nerwica, dzień dobry bratu :D

-- 29 mar 2013, 13:15 --

LATEK50, dokładnie, może jak wiosna przyjdzie w koncu to lepiej będzie ;)

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, po staremu, ciasta piekę, ale niech się od nich zdala trzyma bo to na niedzielę :twisted::D a co u brata? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.