Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Bianka78, przetrwać, wpier*alać na potęgę a potem jęczeć "przytyłem po świętach"

K*rwa,nie cierpie naszej nacji :D

Poza tym marnować życie na forum :P.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bianka78, rozgryzlas mnie ;/

Aranjani, na serio, taki folk skandynawski, ale wlasciwy moment zaczyna sie po pierwszej minucie, bo wczesniej to takie gardlowe glosy jakies.

-- 27 mar 2013, 12:32 --

Bianka78, hahaha nieee takie badziewia na pewno nie bede czytal, wystarczy ze pol planety sie tym zachwyca, glownie plec damska. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, uważam ,że tak książka jest do niczego nie bardzo rozumiem jak wszycsy wokół mogą sie takim czymś zachwycać :bezradny: koleżanka mi ją kazała przeczytać ale doszłam do wnosku ,że szkoda czasu po wnikliwym przeglądnieciu ,ale to tylko moje zdanie i na samo słowo świeta mdli mnie.

Nienawidze świąt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bianka78, a czego sie spodziewałaś :D? Że spędze społeczne i wspaniałe święta w sztucznej rodzinnej atmosferze :D?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, ja tam nie wiem, ale podobno ksiazka rozbudza w kobietach wyobraznie erotyczna, strasznie sie zachwycaja tytulowym Greyem bo jest polaczeniem ksiecia z bajki i samca alfa. :D

Aranjani, aha nie zrozumielismy sie ;)

Bianka78, http://lubimyczytac.pl/ksiazka/105676/o-wierze

o tej ksiazce o ktorej piszesz slyszalem, ze jest arcydzielem, ale nie to moze kiedys.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Greyem bo jest polaczeniem ksiecia z bajki i samca alfa.
czyli prawie jak ja ;) swego czasu widziałem w empiku że spośród top 10 książek było chyba 4-5 tego Greya, czyli to jakaś kiepska literatura dla mas prawdopodobnie, gdyby było miel popularne to może bym poczytał . ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, c ty wiesz o marudzeniu..

A może wiesz? Nie wiem,ciężko mi ocenić kunszt.

Na avatarze jest postać o nazwie abductor z serii animacji madness combat,ale raczej nie twoje gusta :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.