Skocz do zawartości
Nerwica.com

FREAKZLOT 2012 - POGAWĘDKA

Gość Sabaidee

Rekomendowane odpowiedzi

Tak daleko ode mnie?? :/ Kurde, to jest największy problem każdego zlotu na jaki kiedykolwiek chciałem się udać :P

Ja to dopiero jestem krótko na forum i już totalnie nikogo nie znam, ale jakby było bliżej to chętnie bym pojechał i poznał :D

Na większości for (forów, forumów :D) pierwszy post w temacie jest zwykle edytowany przez moderatora i zawiera informację gdzie, kiedy i kto będzie. Taka sugestia, bo ktoś może zniechęcić się do zlotu nie mogąc znaleźć tych informacji ;)

F32

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przypominam, że do 2 czerwca należy się zadeklarować na 100%. Jedna doba w domku to 25zł, dwie doby w domku to 50zł- jeśli liczba uczestników będzie kompletna (np. 16 osob na 4 domki), każdy płaci za siebie 50zł. Pobyt trwa od godziny 8:00 w piątek 8 czerwca do godziny 16:00 w niedzielę 10 czerwca. Ci którzy się do 2 czerwca zadeklarują, a coś im po tym czasie wypadnie i nie pojadą - płacą za swoje miejsce tak czy siak, bez taryfy ulgowej.

There is no wonder drug, there are only lies...

escitalopram 30mg

pregabalina 600mg

bisoprolol 5mg

umeklidynium 55ug

wilanterol 22ug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W takim razie powinien zostać założony nowy temat konkretnie o tym zlocie z informacjami i deklaracjami przyjazdu :) I drugi temat na luźną dyskusję z nim związaną, bo tak to przejrzałem ostatnich parę stron, zobaczyłem co wy tu wypisujecie i to nie powinno iść razem ze sprawami organizacyjnymi :lol:

F32

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W takim razie powinien zostać założony nowy temat konkretnie o tym zlocie z informacjami i deklaracjami przyjazdu :) I drugi temat na luźną dyskusję z nim związaną, bo tak to przejrzałem ostatnich parę stron, zobaczyłem co wy tu wypisujecie i to nie powinno iść razem ze sprawami organizacyjnymi :lol:

Musisz kandydować na moda. :lol:

My mother said to get things done.

You'd better not mess with Major Tom...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marsal2, Zobaczymy czy się nie złamiesz po pierwszym uderzeniu :mrgreen:

A jeśli chodzi o staż , mimo tego , że to różnica kilku godzin , to masz ode mnie większą siłę przebicia :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakbym miał posprzątać forum to bym musiał dostać pracę na cały etat za min. 8 zł na godzinę :D I jakbym zrobił porządek to byście przez 2 tygodnie nie mogli ogarnąć co gdzie pisać. Bo jak już sprzątam to pedantycznie :smile:

F32

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, carlosbueno, to tylko na forum, w realu nie jestem wstanie wiele ciekawego z siebie wydusić. Trudno w to uwierzyć, ale taka prawda. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, po zlocie będę największym Casanovą na południe od bieguna północnego. :mrgreen::P

carlosbueno, widzisz, a ja nie piję, więc się nie rozluźnię. :(:P

Mad_Scientist, ale Wy oboje jesteście... :(:P

-- 30 maja 2012, 22:32 --

ladywind, powiadasz w raju, tak? ;>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.