Skocz do zawartości
Nerwica.com

FREAKZLOT 2012 - POGAWĘDKA

Gość Sabaidee

Rekomendowane odpowiedzi

ladywind, nie chciał bym. I podobnie jak inni drwią np. Marsal2. "Aż tak źle, że..."

Zapewniam Cię Marsal2, że to piękna kobieta!

A czemu Basia uważasz, że źle się czuje? Przecież to forum dla ludzi którzy źle się czują, więc odpoweidź jest oczywista ;)

Pozdro dla wszystkich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

namiestnik, rzecz gustu, co nie znaczy, że trzeba się w taki sposób wypowiadać o kimś. Świadczy to o chamstwie, braku kultury!!! I to dorosła osoba!!!!!

Pamiętajmy, na jakim forum jesteśmy, tu są ludzie którzy i tak mają problemy z wiarą w siebie i kompleksami.

Może ja też ową panią nazwę " to coś". :roll::roll:

Poziom z przedszkola.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

paradoksy, ja nigdy nie musiałam wstawiać zdjęć kochaniutka za to twoich duzo widziałam ;)

-- 08 cze 2012, 23:14 --

macie se o czym pogadać znow ...bo to forum zeszło na psy juz o prawzdiwych chorobach mikt nie mówi tylko sensacje na forum takie wlaśnie chamstwo i prostactwo moze wywołac ..bajo..;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

namiestnik, o to chodziło, lekka prowokacja i proszę jak cisnienie podniosłam , bravo...niesamowite akto mnie tak niby zna z Was????hę ,,no kto??? z tych wszystkich komantarzy od ludzi ktorzy mnie tylko z forum znają , uważam że Wiola mnie poznała w realu i moze coś powiedzieć a reszta????wybaczcie nikt mnie nie zna ani ja Was a plotki na temat miss dotarły do mnie nie przez forum ale inne portale i nie byłam jeszce wtedy zalogowana jako Verona?? mozna sparwdzić nawet date utworzenia mojego konta Verona a zdjecia nie pokazują się ludzim nnie zalogowanym...proste jak cep, cale forum o tym mowi a ja jedyna powiedziałam o tym na głos...no sensacja straszna, bdyby nie takie prostaki jak ja to dawno nie mielibyscie juz o czym gadac na tym forum wiec mozecie sobie ulżyc wszyscy :)... :P

-- 08 cze 2012, 23:22 --

nie idteną mi neta bo mam 2 a nawet 3 kablówka, mobilny, telefon hahha....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

shinobi, a myślisz ze ja nie jestem złosliwa?? poczytaj w wątku CHAD III tam wyraźnie pisze

a na forum nie szukam już kolegów i koleżanek bo mi wystarczy , znalazłam i wiecej dziękuje wiec nie mam jakby nawet powodów towarzyskich by bywać w takich smietnikowych tematach...tylko CHAD II mne interesuje i tam mogę porozmawiać merytoeycznie ale z osobami które wiedzą co to jest CHAD i choruja badx mają podejrzenia a nie z reszta ludzi bo nie mam wspólnych tematów

-- 08 cze 2012, 23:26 --

dominika92, nie musisz Kochana bo ich nie znasz a czytanie ksiazek nnie zrobi z Ciebie madrzejszej i zdrowszej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

shinobi, nie chcesz ??? to dlaczego pchałeś sie i mam Cie w znajomych na FB??? skoro nie znasz mnie ani nie chcesz wiedzieć, nikogo z forum nie zapraszałam do FB a mam chyba nie kłamiac z 16 osób dominikę i Basie też mimo, ze mnie nie znają ....dziwne...może to znów jest jak na NK ze chcecie mieć wiecej znajomych..nie wiem..ale proszę w takim razie żebyscie siesami usunęli z moich znajomych na FB bo przecież jestem chamska i prostacka :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.