Skocz do zawartości
Nerwica.com

FREAKZLOT 2012 - POGAWĘDKA

Gość Sabaidee

Rekomendowane odpowiedzi

wiola173, ale teraz to juz pojadę...zeby to w ten bylo...albo w następny...ale tamten ...jakos za szybko...nie

zdąrzylam sie ogarnąć :(

...Wracam w siebie i znajduję świat!

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Johann Wolfgang von Goethe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiola173, nie ma takiej opcji :( mnie to zawsze cos tam nie pasuje :( wiesz...jak to jest...nie?

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiola173, dobra...nie mówię...ale czarno widzę... :( wszytsko...od jutra począwszy :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiola173, zeza chyba prędzej dostanę... ale ślij ślij :) co tam masz różowe...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiola173, oj....juz nie pytam co...bo nas amon zaraz ostrzeże ze nie ten temat :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiola173, nie bede go miziac...nie miziam...jak nie mam pewności ze chcą...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak sobie przeglądałem kilka fotek z ludzie z forum. Kurcze, musiało być fajnie na tym zlocie... eh... mam nadzieje ze na następny przybęde... a wlasnie! Kiedy nastepny zlot? Nie mowcie ze za rok??????????!!!!!!!!!!!!!! :why:

"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości" ;) Erich Fromm

GG: 5365347

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytam , obserwuję i cholera mnie bierze , że nie dałem rady dojechać . Mogłem nałykać się benzo , wziąść łózko polowe i lapsnąć się gdzieś tam koło was , no i te dziewczyny ..... w ogóle do strusiów nie podobne , a tą zlotową integrację , dobrą energię , radość i to czuć na odległość , ale jest jeden pozytyw , wiele osób to czyta i przy następnym zlocie jestem pewny , że będzie o wiele więcej osób , może za jakieś kilka lat trzeba będzie wynająć kongresową , ja mogę tylko pozazdrościć , pozdrawiam wszystkich , którzy byli i tych którzy nie byli

Melisa , spacer , basen ;)

Lecz przecież Bóg dobrze wie

Dlaczego dławi mnie wstręt

Dlaczego strach nabiera mocy i zniewala rozum

Na pewno każdy choć raz

Utracił wiarę jak ja .

Obym nie bliżej stał

Sennego dnia w królestwie mroku....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zlot, oprócz tego, że panowała miła i serdeczna atmosfera obfitował w sytuacje przezabawne. Kiedy próbowaliśmy rozniecić ogień pod naszego grilla, zbłądziło do nas dwoje dzieci, tak na oko 2,5-3 lata. Tomek (Waplo) ponieważ jest człowiekiem niezmiernie życzliwym bardzo konkretnie i bardzo rzeczowo wytłumaczył tym maluchom jak mają trafić do swojego domku. "Trzeba iść prosto do poprzecznej, skręcić w lewo i 30 metrów dalej będzie równoległa do tej na której akurat stoimy...". Dzieci popatrzyły chwilę na niego z otwartymi ustami i wytrzeszczonymi oczami, w których można było wyczytać, że nie rozumieją jednego słowa z tych, które Tomek do nich mówi, po czym jak na komendę odwróciły się i poszły przed siebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dave38, tak tak....ja zapasu benzo nie musze...ale tez mnie trafia ze sie nie ogarnęłam...i tylko liczę na to co Wiola napisala ze im sie spodobało i zaraz znowu cos wymyslą ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to teraz rozumiem - BIEDNE DZIECI ..... pewnie za 20 lat będą opowiadać o tym zdarzeniu na terapii

Melisa , spacer , basen ;)

Lecz przecież Bóg dobrze wie

Dlaczego dławi mnie wstręt

Dlaczego strach nabiera mocy i zniewala rozum

Na pewno każdy choć raz

Utracił wiarę jak ja .

Obym nie bliżej stał

Sennego dnia w królestwie mroku....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.