Skocz do zawartości
Nerwica.com

Ataki (jak wyglądają, jak sobie radzimy)

cicha woda

Rekomendowane odpowiedzi

hania33, tak sa bardzo napiete i je wykreca i palce u rak w kilka godzin po wzieciu tabletki :( ale pytalam lekarki pwoedziala ze tak mzoe byc... :cry:

-- 15 lis 2013, 12:48 --

Megi_, ale mdlosci to akurat czesto sa po takich lekach, ja mam codzien . I kreciolki i wlasnie takie wykrecanie nog i palcow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi nogi wykreca wieczorami :-/

A w glowie to mam dziwnie caly czas - od samego rana.

Kurde ale dzisiaj wstalam nawet w dobrym nastroju, szykuje sie do pracy - i juz sie zaczelo... nerwy! I tak w calym ciele tez dziwnie. Tak wiecie, jak po ataku paniki, czy po uderzeniu adrenaliny, takie miesnie ni to pobudzone, ni to zmeczone. A tu trzeba niedlugo wychodzic ;(

Ja nie wiem jak to sie stalo, ze jeszcze ze 2 tygodnie temu na luzie sobie wychodzilam rano, wypoczeta, bez nerwow :why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

magnolia84, tak i to jeszcze Ci powiem ze ten lek sie ze man w miare lagodnie obchodzi bo np na venli to lezalam dwa dni i wymiotowalam i nawet nie mialam sil do lazienki wstac. Masakra jakas totalna byla. to na tym chociaz chodze i jakos funkcjonuje chociaz czuje sie do dupy za przeproszeniem!

-- 15 lis 2013, 12:56 --

nerwa, no mi tez wieczorami te nogi wykreca... moze to nie od leku mam? :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć

jedziecie z koksem widzę. Jeden dzień nieobecności i tyle czytania. U mnie raz lepiej raz gorzej staram się nie łamać, trzymać fason a w sytuacjach ciężkich nie walczę. Mimo średniej pogoda mam całkiem dobry nastrój może dlatego, że już nie mogę doczekać się zimy i stary koń cieszy się jak małe dziecko z nowych butów do snowboardu... może rzecz materialna ale z czegoś trzeba czerpać radość w końcu po coś się haruje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, ja to takich przerwach to zawsze mam problem do "powrotu" :-/

A sluchajcie, macie takie cos... nie wiem jak to wytlumaczyc. Ale tak np. jak rozgladacie sie po otoczeniu, to jakby ten wzrok nie jest taki plynny, tylko tak "skacze". Tak jak nieraz pokazuja na filmach, ze w psychiatrykach pacjenci maja taki dziwny wzrok i tak patrzą "skokowo". Nie wiem do konca jak wytlumaczy o co mi chodzi, pewnie z boku nie wyglada, ze tak patrze, ale takie mam wrazenie, ze nie patrze plynnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, bedzie dobrze:) i ja kciukaski trzymam za zaliczenie :****images?q=tbn:ANd9GcSu4AfhDXPY_nDP0KMm3xGlSPXNczY_U9Uo-Md2VJUs8Ili_WpA na szczescie ;)

-- 15 lis 2013, 13:07 --

adrianwej, miauczenie jest srebrem a mruczenie zlotem ja wole ta wersje :D

-- 15 lis 2013, 13:08 --

nerwa, mam takie zaburzenia albo mi obraz faluje .. dzis widze na jaskrawo wszytsko. Tochyba pod derealke podchodzi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek - wlasnie chyba podchodzi pod derealke... :-/

patibell, o to to! wlasnie, dobrze powiedziane "jakby wszystkiego bylo za duzo". Ja wlasnie jak patrze tylko w komputer to ok, a jak tak na otoczenie, to takie wrazenie jakby za duzo bodzcow dookola i mozg nie dawal sobie z tym rady.

Jak sie dobrze czuje to mam tak w marketach tylko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi